Lähtölaskenta siihen on alkanut!  Määränpää on tiedossa, ja auton nokka  suunnataan siis tällä kertaa  kuun vaihteen tienoilla kotimaahan, kuten todennäköisesti niiden muidenkin kohdalla, joita jo tiedossa on. 

 

Parhaimmat lomat, niin suuret kuin pienetkin onnistuvat,  kun et suunnittele niitä liikaa.  Tuollaisissa reissussa syntyy yleensä myös ne parhaat muistot. Olen useasti todennut, kúinka haluaisinkaan elää,  ja mennä paljon spontaanimmin, mutta aina siihen ei pysty.  Sempä takia meidän on J:n kanssa ainakin vielä toistaiseksi laadittava jonkinnäköinen lomasuunnitelmapohja tulevalle (ja tuleville) minilomallemme, joka kohdistuu Suomen kuulemma rakastetuimpaan kaupunkiin Tampereelle, vanhemmiltani aiemmin keväällä saadun yhteisen syntymäpäivälahjan myötä.  

Ensimmäinen asia jonka Tampere mulle kaupunkina tuo mieleen, on luonnollisesti Särkänniemi. Se ei varmaan tullut yllärinä. Siellä on tullut vietettyä lapsuuden - ja nuoruuden kesäpäiviä niin perheen kuin luokkaretkien parissa. Taidettiin me viime vai edellisvuonna käydä siellä J:n kanssa ihan "aikuisten kesken" myös ja ihan yhtä hauskaa ja hattarantäytteistä oli... Tälläkertaa olisi kuitenkin kiva saada päivään jotain muuta ja itselle ehkä uuttakin sisältöä. 

Onko sulla heittää vinkkejä / hyviä kokemuksia paikoista joissa kannattaisi käydä kyseiseen kaupunkiin matkustettaessa?  jos on, ilmianna ne mulle! Otan ne ilolla vastaan :)  Jos satut asumaan itse paikkakunnalla, kuulisin mieluusti myös ns. arkisemman näkemyksen paikkakunnan tarjontaan eri asioiden suhteen. 

 Naantalilaisena listalta löytyy tottakai ainakin Muumimuseo - Moomin Museum , mutta mitä muuta? Viivymme kaupungissa 1 yön yli, joten aika on sinänsä rajallinen, en kuitenkaan halua mitään tiukkaa aikataulua tai kellon kanssa kilpåaa juoksua, tarkoitus kun nimenomaan on ottaa pieni irtiotto arjesta. 

 

Tampere, here we come! 

 Loppuun on vielä todettava se legendaarinen;  " Minä en lähde matkalle maailman ympäri, minä lähden Tampereelle." 

 

With love: 

-Ninni- 

Kommentit (1)

Sinisen sohvan emäntä
1/1 | 

Pyynikki! Ulos rinteille polkuja kävelemään, munkkikahvit juomaan ja postikorttia lähettämään, laatikosta saa leiman korttiin. Toinen ihana metsä löytyy Kaupista ihan TAYS kupeesta. Taysissa voi syödä myös jokaisen päivänä kivan lounaan henkilökunnan ravintolassa. Tallipiha kauppoineen ja Näsinkallio siinä Särkänniemen vieressä ja Finlaysonin kirkko. Finlaysonin tehdasalueella on huikeita museoita. Kauppahalli on lähellä, tuoksuinen ja herkkuinen. Maistakaa Laukontorilla mustaa makkaraa ja nauttikaa olostanne, kuunnelkaa murretta. Verkarannassa on käsityöläiskojuja. Metsossa eli kirjastossa voitte piipahtaa ja kävellä Hämeenpuistossa käsi kädessä. Jarruttkaa Minna Canthin patsaalla ja kiertäkää sen ympäri, yllätytte! Voisinpa tavata teidät, tarjoisin kahveet. TERVETULOA TAMPEREELLE!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
2018
Heinäkuu

Kategoriat