Terveiset sairasvuoteen peiton alta.  En ole unohtanut teitä, vaikka edellisestä postauksestani onkin kulunut tovi ( ja sekös harmittaa!) mutta nyt on käynyt niin, että sitkeä ja kaiken energiani vienyt flunssa on ottanut minut valtaansa, ja kiusannut minua kohta jo kokonaiset 2 viikkoa. Olen jälleen kerran saanut ihmetellä. mistä hitsistä yhdellä ihmisellä riittää räkää niin että olen kohta tuhonnut 120 nenäliinaa. Olen menettänyt tällä kiusanhengelle hetkellisesti ääneni, mutta luojan kiitos sain sen muutama päivä sitten takaisin. Olen myös yskinyt niin paljon, että pian´ myös se lysti alkaa jo kyllästyttää ... Eniten harmittaa se, että joudun malttamaan itseni ja pysyttelemään poissa tanssitunneilta & lenkkipoluilta vaikka olisi miten kaunis syyspäivä tahansa.  Joten  lahjoitan tämän ärsyttävän vieraan erittäin mielelläni parempaan kotiin - jos kiinnoistuit laitappa kuule vaikka kommenttia tuonne alas ... :D :D

Yleensähän pienet flunssat eivät mua kaada, mutta tämä on kyllä vienyt ihan kaiken. Olisi oikeasti ihanaa pikkuhiljaa päästä tästä irti, ja jaksaa tehdä päivisin muutakin kuin nukkua ja laahustaa ympäri kämppää kuin kävelevä zombi.  Mulla on tosi harvoin flunssaa, mutta kun se tulee niin se sitten kestää. Syy on kai se, ettei mulle juuri koskaan nouse kuume, ei edes lämpö. Tänään on ollut ihmeen hyvä fiilis, vaikkakin oon ihan yhtä tukossa kun tähänkin asti. Siksi ajattelin hetken yrittää kirjoittaa blogiinkin kuulumisia, ja kertoa että kaikesta huolimatta olen täällä vielä.  En ole teitä hylännyt, vaikka viimeaikainen hiljaiseloni täällä tuntuukin hieman harmittavaiselta myös - siitä huolimatta että tästä ei tarvitse stressata ja tämä on "vaan" harrastus. 

Minulla on teille paljon kivoja juttuja kirjoitettavana ja kerrottavana, mutta haluan paneutua ja panostaa niiden jakamiseen 150%sesti. jotta niistä tulee oikeasti hyviä, ja mielenkiintoisia lukea.  Siksi en kirjoita puolikunnossa silmät sikkurassa. Sen takia haluan keskittyä juuri nyt vain parantumiseen, jotta te lukijatkin iloitsisitte jutuistani yhtä paljon kuin mitä itse niihin tahdon antaa.

Olo on turhauttava, kun "ei voi/pysty" tekemään asioita joita haluaisi tässä olotilassa. Mutta ehkä maltti on valttia tässäkin. ..Toivottavasti ymmärrätte. toivottavasti pääsen tästä kiusankappaleesta pian eroon...  Jos teillä on antaa mulle jotain hyviä poppaskonsteja/vanhan kansan neuvoja yms liittyen flunssan hoitoon niin kertokaa ihmeessä - kuumat mehut, ja särkylääkkeet on jo kaikki niin testattu. Onneksi mulla on tuo toinen puolisko tossa piristämässä ja auttamassa <3

 

  With love;

-Ninni-

 

P.s Jollette itse halua tulla kipeeksi, niin huolehtikaa käsihygieniasta entistäkin enemmän, ja muistakaa pukeutua säänmukaisesti. !

P.p.s. Jos mun olo om taas huomenna näin hyvä niin saattaa ollá, että listaan teille syyskuun lempparijuttuja... Toivossahan on hyvä elää.

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 | 

mulla on auttanut extra-annos c-vitamiinia ja sinkkiä :) Pikaisia paranemisia!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
2018
Heinäkuu

Kategoriat