Jo 31/365 päivästä selvitty. Tai oikeastaan nyt jo 34/365, sillä elämme jo helmikuun kolmatta. Jotenkin omituista ajatella, että kalenterista sai hetki sitten kääntää jo uuden sivun ekaa kertaa tänä vuonna,  - juurihan se vuosi vasta vaihtui.

Tammikuussa korjattiin joulu pois, toivuttiin vuodenvaihteen juhlinnasta, samalla kun ahmittiin Sykkeen 4 kausi kokonaan yhdessä päivässä YLE Areenasta. Palattiin tanssitunneille/lenkkipoluille enemmän ja vähemmän hyvin tuloksin, shoppailtiin kohtuudella alennusmyynneissä, pätkäistiin muutama sentti hiusten pituudesta,  sekä ostettiin kevään ensimmäiset tulppaanit. Valmistin myös elämäni ensimmäisen sienirisoton, & ihastuin Jenni Vartiaisen uuteen biisiin, jonka voit halutessasi kuunnella tuosta ylempää  

 
 

Vuoden ensimmäinen kuukausi sisälsi myös paljon hymyä, suunnitelmia, PartyLite-kutsut ihanan ystävän luona, pari valokuvausreissua Muumimaahan upeiden ilmojen helliessä,  yhden suuren uutisen, sekä ripauksen muistoja, jotka saivat silmäkulmat kostumaan. Kokonaisuutena kuukausi oli minulle hyvä, ja  vuosi lähti moitteita käyntiin. Joten tämän kuukauden ja vuoden ensimmäisellä  "top" listalla on vain yksi ainoa asia, yksi&yhtenäinen; kokonaisuus - joka muodostuu monesta pienestä palasesta. :)

 

Helmikuu puolestaan ei alkanut kauhean kivoissa olosuhteissa, (kuten kuvasta näkyy) mutta toivotaan että se jatkuisi nyt tästä paremmin.

 

With love;

-Ninni-

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Näppiksen takana kirjoittelee; 

32-vuotias harvinaisen sairauden kanssa elävä nainen, joka rakastaa hyvää ruokaa, musiikkia ja kaikkea kesään liittyvää rakasta avomiestään unohtamatta. Nainen joka unelmoi suurista, pitää kaikesta tyttömäisestä ja ihastuu ja innostuu välillä asiasta kuin asiasta liiankin kanssa. Mutta ennenkaikkea ihminen jonka toinen nimi voisi olla aitous, ja joka haluaa kyseenalaistaa juttuja ja haastaa itseään mahdollisimman useasti, mahdollisimman monipuolisella otteella. Ihan vaan "pisaran verran"

Tervetuloa moninaiseen arkeeni!

 

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
Heinäkuu

Kategoriat