Jokainen meistä on tehnyt sitä. Tiedän että sinä myös! Niin, juuri sinä joka juuri luet tätä. 😉 Nimittäin olet jonottanut (ja odottanut) jossain elämäsi aikana jotakin ja jossakin. 😂😂😂

 

Jonotus.

Tuo olemisen ja tekemisen jalo muoto, jota voisi melkeimpä tituleerata jopa meidän suomalaisten lempi/kansallisharrastukseksi. Jonka parissa maamme kansalaiset liikkuvat paikasta toiseen vuodenajasta säätiloista tai päivästä huolimatta. Johon varaudutaan aina niin suurin ja toinen toistaan nerokkaimpien "sotasuunnitelmin" ja apukonstein/välinein, mutta ikinä asiat ei mene kuin Strömssössä tai "parhaimmillaan" niiden kanssa on lähes poikkeuksetta myöhässä. Ja senpä takia jonotuksen parissa ei ole mitään ongelmaa viettää tunteja tai jopa päiviä...

Joskus sitä miettii, kuinka hulluksi ilmaiset asiat (tai esim Black Fridayn kaltaiset päivät)  ihmiset saavat. Toisaalta, itseni on opetettu siihen että jos joku tarjoaa ja vielä ilmaiseksi niin aina kannattaa ottaa vastaan. Niin miksipä ei. En koe sitä mitenkään noloksi, sillä pienituloisena ja entisenä opiskelijana olen vain kiitollinen,  kaikesta siitä mitä saan. Mutta en tietenkään jokaiseen tämäntyyppiseen  jonoon ole menossa vain sillä verukkeella. Kyllä joukossa on ripaus tervettä hulluutta, ja oikeasti kiinnostus/ taikka tarve jonotettavaa asiaa kohtaan.  

Mitäkö sitten itse olen jonottanut? tässa alla on nyt muutama omista esimerkeistä, jotka ovat painuneet  vuosien varrelta parhaiten mieliin: 

🔜🔜🔜🔜🔜🔜🔜🔜🔜🔜🔜🔜🔜🔜

 

➡️ 2-3h Kirjan (Harry Potter) julkistamispäivänä aikaisin aamulla kirjakaupan oven takana. v 05-08

➡️ 8-12h Idols ja Big Brother-ohjelmien hakija jono Loppukesät 06-08

➡️ n 3-4h Fingerporin hahmojen moikkaus (Homelius&Rivo-Riitta) ja ilmaisten teatterilippujen "lunastus" teatteri Emmaan. kävelykadulla 100 ensimmäistä 06/17 (Turku)

➡️ K-supermarket Ukko-Pekan Black Friday ämpärijono 11/17 klo 00:00 yöllä 100 nopeinta tyyli.

➡️ Veljeni Vartija-elokuvan pressitilaisuus,(Turku) johon pääsi 100 fania mukaan ilmaiseksi kattoo leffan ja moikkaa Cheekiä ja Antti Holmaa 01/18 HUOM! Fiksuin jonotussysteemi mitä oon siihen asti nähnyt!

➡️ 2h -----> Naughty Burger Turku ilmainen burgerijono 03/18, oli muuten puitteet kohdillaan. (naistenpäivätempaus jossa tarjoiltiin myös suklaakonvehteja odottajille, sisäänpäästessä sai ilmaset ateriat ja skumppaa)

➡️ Keikkalippujen myyntiintulo-odotusjonot n 50x vähintään viimeisimpänä 10/18

➡️1-7h Nimmari/yhteiskuvajono eri julkkisten takia x 100 (ainakin) eri vuosia

➡️ 2h ennen avautumista; Alko.

 

Kyllä se joskus on näköjään kivaa vaa jonottaa&odottaa, mutta en mä sitä ammatikseni  tai selkeästi montaa vuorokautta putkeentekis :D ;) 

 

With love; 

-Ninni 

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
2018
Heinäkuu

Kategoriat