turkulaisten lempilimu on... "CaCola"

Minäkin kuulun niihin, joiden lapsuudesta alla oleva Coca-Colan mainos on tuttu. 


Eilen 20.12.2018  tuo lapsuudesta tuttu & legendaarinen Cocisrekka ilahdutti Suomen kiertueellaan saapumalla Turkuun, sekoittamaan liikenteen lisäksi myös ihmiset edellisien kaupunkien tavoin. Toisin kun olin alunperin ajatellut, minäkin päädyin ihastelemaan sitä. Tosin en jonottaen, vaan puolivahingossa kävellessämme kävelykadulta kauppatorille päin. Turkuun olimme päätyneet aamuisen TYKSreissun myötä, ja tarkoitus oli vain nopeasti käydä katsomassa Stockmannin jouluikkunat ennen  matkan jatkamista kaverin luokse, joka oli pyytänyt luokseen kylään jo useammankin kerran. 

Olin kyllä tietoinen tulevasta tapahtumasta, mutta en muistanut sen tarkempaa aikaa.  Siispä hämmennys oli suuri, kun näimme ison, punaisen rekan ajavan ja parkkeeraavan järjestysmiehien ympäröimänä torin laidalle.  Sanoin heti J:lle, että jonottamaan ei kyllä jäädä, mieluummin vaikka käydään kaupasta hakemassa Colat ja käydään nappaamassa nopeasti muutama kuva niiden kanssa muistoksi, mutta ei ole mitään järkeä jäädä palelemaan tunneiksi. En vapaaehtoisesti halua mitään jouluflussaa, tai edes riskiä siitä. Kaupassa käydessämme pohdimme, maistuisiko lempilimpparimme paremmalta lasipulloista vai tölkeistä. Emme osanneet päättää, joten ostimme kummatkin testattaviksi. :D (Tämähän siis on yhtä ikuinen kinanaihe kuin se, kummalle puolelle näkkäriä margariini tulisi laittaa yms) Taidettiin me päästä vilaukselta suorana lähetettyyn lähetykseen SSS:n (Salon Seudun Sanomat)  somekanaville siinä omien kuvailuiden ohella myös. 

Näin me siis vältettiin ne ruuhkat ja ryysikset joita siis "juostiin" pakoon kaverin luo kahvittelemaan :) kun tapahtuma virallisesti alkoi n klo 15 paikkeilla olimme jo kovaa kyytiä jatkamassa matkaa, ja ihmettelimme jonoa joka vain piteni pitenemistään. Se oli jo tuolloin liki 100m. Harmi vain, ettei tälläkertaa ollut kokonaisia ämpäreitä jaossa :D 

Rekka oli harvinainen, jenkeistä lähtöisin oleva Kenworth vuosimallia 1978, jonka nykyään omistaa salolainen KW Events -yritys. Ja rekka valikoitui tehtävään Coca-Colan järjestämän kilpailutuksen kautta.

Rekka oli kyllä ihan näkemisen ja kokemisen arvoinen, mutta mainoksessa se silti rehellisesti sanottuna tuntuu enemmän jouluisen satumaiselta. Siitä puuttui se jokin  - jota ehkä hohteeksikin kutsutaan -  myös päivänvalossa. Tai ehkä mä olen nykyään se tylsä ja mielikuvitekseton aikuinen, mutta jokin siitä lapsuuden kokemuksesta jäi silti puuttumaan... Päivä oli silti tosi kiva, ja kylmä cocis maistuu aina.! Mutta edelleen on selvitettävänä onko se parempaa lasipullosta vai tölkistä juotuna ... Mitä sä oot tästä mieltä?

 

With love;

-Ninni-

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 | 

Itse kävelin kys. rekan ohi illemmalla ja rekka pääsi valoineen paremmin oikeuksiinsa pimeässä! Itse olen ollut huomaavinani makueroja eri matskuista olevista astioista nautittuna ja kaikkein parhaimmalta cokis maistuu tölkistä :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
2018
Heinäkuu

Kategoriat