Mä olen niin iloinen. Vihdoin ja viimein meidän talon julkisivujen elastisten saumojen uusimisesta aiheutuva remppa, ja "parvekkeenkäyttökatko-kausi" on ohi.!

JEE! Kuulostaa ehkä hiukan pölhölle miten tälläisestä asiasta voi iloita näin paljon, mutta kerrostalossa asuessa parveke on kuin toinen olohuone. Ainakin meillä. Siksi itseäni hieman ärsyttikin kun alkukesästä postiluukusta tipahtanut tiedote ilmoitti, että juuri kuntoon saatu kesäolkkari pitäisi tyhjentää kokonaan. Kaiken huipuksi tämä remppa alkoikin vielä kuukauden ilmoitettua myöhemmin eikä siitäkään olisi saanut varmaan infoa, jollei itse olisi ottanut luuria käteen ja soitellut asian perään.  Noh, parempi myöhään kuin ei milloinkaan ja nyt se on onneksi kokonaan siis ohitse. 

Mennyt viikonloppu menikin nyt sitten parvekkeen uudelleensisustuksen parissa, ja eilen illalla päästiin jälleen taas avaamaan meidän "terassi" ja  nauttimaan iltakahvit lämpöisessä syyssäässä, auringon helliessä. Vaikka meillä onkin tässä asunnossa ihan suht järkevä pohjaratkaisu, niin kieltämättä alkoi hieman keittiössä oleillessa rempan aikana ahdistamaan tuo väliaikainen tilanahtaus, joka siis johtui siitä että sijoitimme osan parvekekalusteryhmästä keittiöön rempan ajaksi.  Nyt se sitten tuntuu niin alastomalle, kun tuo tilavuus palautui ennalleen. :D

Onneksi vielä on vähän tuota lämpöä säästetty syyskuuhun, niin pääsemme ottamaan "terassistamme" kaiken ilon irti näin syksylläkin. Alla muutama kuva päivitetystä lisäolkkarista.

 

 

 

Näiden kuvien myötä ihanaa alkanutta syksyistä viikkoa teille kaikille sinne ruutujen toiselle puolen!

 

With love;

-Ninni-

Kommentit (1)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
2018
Heinäkuu

Kategoriat