Tiedättekö sen tunteen, kun aamulla herää ja heti silmät avattuaan ryntää avaamaan radion tai spotifyn, ja alkaa vaan aamurutiinien ohessa tanssia ja fiilistellä alkavaa päivää? Mieli tekee vähän laulaakin, joten miks ei?  Mä en siis todellakaan ole mikään aamuihminen, mutta mulla oli tänään tällänen aamu. Erikoiseksi asian teki se, että en jammaillut suurien nykyisten suosikkibiisieni tahtiin vaan niiden, jotka olivat mp3-soittimessani kovassa soitossa yli 15v sitten. Hieman huvittavaa kyllä, mutta oikeastaan hauska aikamatka siihen miten oma musamaku on muuntautunut siihen mitä se on nyt.

Musiikki on ollut läpi elämäni myös suuri voimavarani, ja ilman sitä moni asia oliikin jäänyt varmasti puolitiehen. Musamakuni on ollut aina aika laaja, se on oikeastaan muuttunut vuosien varrella esittäjien lisäksi teemaltaan, fiilikseltään ja tyyliltään useammin. Oma mieliala, ja vuodenaika ovat seikkoja, jotka vaikuttavat vahvasti siihen, mitä milloinkin kuuntelen. Tällä hetkellä tykkään kuunnella enemmän kotimaista -  kaikkea Sannista räppäreiden kautta Yöhön, mutta esimerkiksi kahdeksan vuotta sitten soittimeni muisti täyttyi pääasiassa ulkomaalaisista naisartisteista, kuten Anastasia, Christina Aquilera, Kat Deluna, Katy Perry, Jennifer Lopez, & Rihanna  yms. Heissä oli - ja on edelleen sitä jotain ;)  - miksi lopetinkaan heidän aktiivisen kuuntelun?

Nyt annan teidän kurkata lempparilistaani tuolta ihanalta varhaisnuoruusajalta ja jo sekunnin murto-osan jälkeen tämä päätös jopa hieman nolottaa ... - Noniin. Oletteko valmiit? täältä se retrohenkinen shokkipläjäys tulee :D

1.

Heti alkuun TUNNUSTUS: TeamEmma 4ever <3 :D huonettani on siis aikoinaan koristanut useampikin spaissareiden juliste, ja suurin arteeni oli keräilykortti/kuvakansio. Voitteko käsittää? Tämä ehkäpä maustetyttöjen surullisin raita, kolahti minuun aikoinaan syvemmin. Olen ylpeä tästä ajasta, mutta silti - onneksi ajat muuttuu. !

2.

OI KYLLÄ!  En oikeen vieläkään tiedä, kumpaa fanitin enemmän. Spaissareita, vai tätä heti seuraavaksi listalta löytyvää mimmiä. Varmaa on vain se että Britney sai ensimmäistä kertaa syttymään palon esiintymisestä pikku Ninnin sydämeen.

3.

BSB <3 Of course! Täytyyhän joka tytöllä olla se kuuluisa lempparipoikabändi. Kuten moni muu, minäkin olin myyty Nickille. Tästä biisistä tuli myös myöhemmin tosi merkityksellinen minulle.

4.

Sopiiko et hypätään vaa heti eteenpäin... :D

5.

... samoin tän yli...

6.

Patin papukaija by: smurffit. Näin jälkeenpäin ajateltuna, tän ja koko smurffien fanituksen täytyy olla joku hetkellinen, mut hyvin vakavasti otettava mielenhäiriö. :D Ei vaan. Mut älkää ihmetelkö kun oon vähä tällänen ;) Alkuperäinen versio on edelleenkin välillä aktiivisessa kuuntelussa!

7.

Shakira <3 tää ääni on edelleen uskomaton.  Enkä enää yhtään ihmettele sitä, miks osa miehistä on niin hänen perään...

8.

ooohh <3 Enrique voitti Ricky Martinin mennen tullen <3 <3

9.

Ihailin aina tän jengin tanssitaitoja <3 (jotka ei kyllä tässä videossa pääse oikeen oikeuksiinsa) ja olin pitkään jopa samaa mieltä biisin nimen kanssa... Mutta en enää. En vaihtaisi J:tä mistään hinnasta <3

10.

Kappale vuodelta papu ja nakki. Älkää kysykö mutta toimii aina yhtä hyvin kuin "Macarena" "Everytime we touch"  tai "Bailando"

11.

Tää hävettää! - enkä edes osaa sanoo syytä. Kaikesta huolimatta Pikku G:llä oli oikeesti hyvä sanoma biiseissä - ehkä juuri siks tykästyin sen musaan sillo joskus.

12.

13.

14.

Kyllä mukaan mahtu suomalaistakin musaa, tosin aika surullista sellasta teemaltaan. Nää kaks viimisintä on vaa puhutelleet paljon. Koskettavia sanotuksia, jotka sai miettimään syviä...

15.

... Mutta sitten oli taas helpompi unelmoida tulevasta :).

16.

TOIMII nykyäänkin lenkkipolun tai treenien merkeissä !!

17.

 
Se ihanan ärsyttävä korvamato.

18,

Disneyn laulut <3 paljon muistoja, paljon rakkautta - ja muutaman biisin oon iha yleisön edessä esittänytkin.

19.

Oi niitä aikoja ... Muistoja tanssin saralla, ja monesta muustakin. Flo Rida ja Pitbull on kumpikin jääny valitettavan vähän kuuntelulle viime vuosina...

20.

 
Ei hyvää päivää, millasen aikamatkan ja muistojen virran tässä kävikään läpi näitä listaten. Nauran vieläkin melkeimpä kippurassa :D Onni on se ettei kukaan ota muistoja pois, vaikkakin ajat muuttuu. Moni hyvä biisi sekä artisti  jäi tän ulkopuolelle, mutta näitä mä kuuntelin eniten sillon järkyttävän kauan sitten. Toivon vaan että teille ei jää tästä listasta mitään traumoja...
 
With love:
-Ninni-
 
 

 

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 | 

Monet biisit niin tuttuja!
Shakira on mahtava, oikeasti lahjakas muusikko sekä hyväntekijä :) varsinki tykkään uusimmasta Chantaje-biisistä

Pirta
2/2 | 

BSB on mahtavuutta! Brian oli mun ykkössuosikki, olin ihan rakastunut siihen. Ja mullakin oli Spice Girls keräilykorttikansio, niitä valokuvia. Muistan vieläkin ku sain sen viimein täyteen. Kun Pikku-G tuli niin olin kai jo liian vanha koska en oikein muista sitä... Daze (Tamagotchi biisillään) oli jossain vaiheessa tosi kova juttu. Ja Aikakonettakin kuuntelin sen ekan albumin aikaan. Se tais olla mun ihan ekoja cd-levyjä.

Kiitos, tämä postaus herätti muistoja!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
2018
Heinäkuu

Kategoriat