lll

 

Mä oon nyt ottanut viimeviikkoina ton elämäntaparemontin ekan osan niin tohkeissani tosissaan, että olin melkein unohtaa etten ole listannut elokuun suosikkeja. Onneksi eilen, lenkillä ollessa sen hokasin, ja nyt on siis luvassa jälleen  ne lempparit listattuna tossa alla.

 

Elokuun suosikkilista;

 

1.  VKTT:n myöntämä apuraha.

Pitkä ja monivaiheinen projekti tuli viimein päätökseensä 26.8. 2016 kun, postiluukusta tipahti kirje. Tämä kirje oli sisällöltään erittäin mieleinen sillä se toi tiedon että 1,5vuoden odottelu on ohitse ja päätös hakemalleni apurahalle myönteinen. JEE! Mikä ihmeen apuraha on kyseessä ja mihin sitä hain, sen kuulette myöhemmin erillisessä postauksessa.

 

2.  Team saimaannorppa&harmaakarhun Suomi-tsaitsiing

3 päivää, kolme eri kaupunkia. Kiva reissu kuun loppupuolella, joka käytiin välillä Helsinki-Tampere-Lahti.  Helsingissä tehtiin ns. "Salkkarit-pyhiinvaellus", ja käytiin testaamassa tennispalatsin Scapesali Bodom-elokuvan tunnelmissa.  (Minä yllätin kullan leffalipuilla kiitokseksi siitä että hän lähti kanssani reissuun. Kulta on lukenut lähes kaiken mitä Bodomista on kirjoitettu, joten iso fani siis kyseessä.)  Tampereella  heittäydyttiin viihteelle Särkänniemen retroperjantai-ilottelussa, joka oli kyllä ihan mieletön - toisinkun sen jälkeinen ilta ja yö...  Lahdessa käytiin sukuloimassa ja ihastelemassa hyppyrimäkiä. Koko reissuun ei mennyt rahaa kuin bensoihin&ruokiin. 2 hotellissa viettämäämme yötäkin olivat meille tällä kertaa ilmaisia, kiitos kanta-asiakkuuden kerrettymän pistesaldon, joka mahdollisti meille 2 palkintoyötä.

3.  Tanssituntien aloitus.

Ihana päästä pitkästä aikaa rakkaan harrastuksen pariin. Olen aina ollut sitä mieltä, ettei liikunta saa tuntua pakkopullalta. Tanssi on mulle ainoa sellainen liikunnan muoto. On kiva lähteä liikkeelle, kun tietää tekevänsä jotain mielekästä viikon lähes jokaisena päivänä. Viikkoja on nyt 3 takana ja tauon aikana syntynyt pieni ruoste alkaa olla voitettu. Päivän  ehdoton kohokohta on se, kun voi tunnin ajaksi unohtaa kaiken muun ja vain keskittyä luvallisesti itseensä ja siihen juuri käsillä olevaan hetkeen.

4. Aurafest

Viikonloppu, joka piti viettää rauhallisesti kotona vaihtui aika nopeella aikataululla hyvää energiaa ja mielettömän upeita keikkoja  täynnä olevaksi festaripäiviksi VIPkohtelulla. En voi valittaa. :) ja oli ihan SUPERSIISTII!

 

5. Säärystimet

Säärystimet on mun lempiasuste muhkeiden kaulahuivien lisäksi,  ja miehen sisko yllätti mut; hän oli tehnyt mulle  uudet sellaset <3. Tälläset asiat on mulla tosi isossa arvostuksessa.  Nuo ihananuudet on ollu jo ja tulee olemaan jatkossakin kovassa käytössä. 

 

6. Cheekin uusi biisi <3

Miten mä voin pyytää muka enempää - mul on #Allgoodeverything 

- ette ois arvannu varmaa :D ;)

 

7. Lämmin alkusyksy

Ei sateita, ei viileitä ilmoja. Ihanaa! (ja joo, tiedetään ei VIELÄ)

 

8. Shades of Blue.

Odottamani TV5:ltä tuleva sarja, jota Jennifer Lopez tähdittää alkoi.  Tiistaisin klo 21-22 minua ei kannata häiritä...

 

9 NIKE:n deospray.

Vanha ja tuttu AXE deodorantti pääsi loppumaan, ja kaupassa uutta hakiessani hylly huusi sen kohdalla tyhjyyttään. Yleensä merkkiuskollinen luonteeni sortui kokeilemaan jotain uutta, ja se kannatti; tää oli piristävän positiivinen kokeilu ja taitaa jäädä hyväksi varavaihtoehdoksi jatkossakin.  

 

10.  Tunnelmallisuus.

Vaikka syksy pimeyksineen saapuukin, niin pidän siitä iltojen tunnelmasta jonka se tuo mukanaan. Rakastan sitä kun voin kaivaa kynttiläsomisteet kaapista ja laittaa kynttilät palamaan. Naantalin ranta on myös syysiltoina todella kaunis. Siellä on ihan erilaista kuin kesäisin, ja juuri se tekee kotikaupungistani ja vuodenaikojen vaihtelevaisuudesta niin arvokkaan asian. Iltalenkit näissä maisemissa saa väkisinkin huokailemaan ja rentoutumaan.

With love;

-Ninni-

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
2018
Heinäkuu

Kategoriat