Yksi yö jouluun on, laskin aivan itse aamulla kun näin silmät ?sen...

Aika on mennyt kuin siivillä kaikkien jouluaiheisten touhujen äärellä, ja minä jouluihmisenä tietysti haluan satsata eniten niihin asioihin missä joulun konkreettisesti vietän eli kotiin ja läheisiin ihmisiin.  Sen takia blogin puolella kirjoittelu on kokenut pienen "takaiskun", eivätkä joulujutut eivät ole korostuneet tänävuonna tarpeeksi ja olen siitä todella harmissani teidän puolesta. En vain ole jaksanut aharrusten jälkeen enää istua koneen äärellä. Lupaan skarpata ensi vuoden jouluksi. Tälläkin hetkellä olen taas pikku flunssan kourissa mutta ei anneta sen pilata fiilistä.

Pisaran verran poikkeavampi jää perinteeksi muodostuneelle joulutauolle aatonaattona klo 23.59 ja palaa näyttöpäätteen taa vuodenvaihteen jälkeen. Jos blogiin ilmestyy juttuja ennen ensivuotta ovat jutut ajastettu aiemmin julkaistaviksi. En siis ole rikkomassa pientä somelakkoani ?

Haluan kiittää kaikkia elämäni virrassa mukana olevia seuraajia ensimmäisestä yhteisestä blogivuodesta Kodin Kuvalehden lukijabloggaana ja toivottaa teille oikein lämmintä joulunaikaa sekä onnea vuodelle 2017!

❤:lla

-Ninni-

Kommentit (2)

Liisteri
1/2 | 

Ihana juttu sinusta kodinkuvalehdessä! Ihailen sun asennetta ja positiivisuutta. Naantalihan on Suomen aurinkoisen kaupunki, ei ihme!
Toivottavasti joku huippu työnantaja luki jutun myös ja oot nyt unelmies töissä. Kaikkea hyvää!

nakymatonninni
Liittynyt3.12.2015

Kiitos palautteestasi, Liisteri. :) Kun juttu n vuosi sitten julkaistiin se poiki minulle osa - ja määräaikaisen työsuhteen, joka päättyi tämän vuoden toukokuussa. Tällä hetkellä olen aktiivisesta etsimisestä huolimatta työtön, mutta siksi olen ottanut asiakseni syyskuussa aloittamani "elämäntaparemontin" jotta päivän rytmi ja rutiinit säilyisivät edes jollain tasolla. Ei se ilmeisesti ihan turhaa ole ollut: olen nimittäin 7kg kevyempi. Se ei ehkä fyysisesti näy, mutta tuntuu huikealta kun huomaa jaksavansa asioita eri tavalla kun ennen. :)

- Ninni - / Pisaran verran poikkeavampi

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Näppiksen takana kirjoittelee; 

32-vuotias harvinaisen sairauden kanssa elävä nainen, joka rakastaa hyvää ruokaa, musiikkia ja kaikkea kesään liittyvää rakasta avomiestään unohtamatta. Nainen joka unelmoi suurista, pitää kaikesta tyttömäisestä ja ihastuu ja innostuu välillä asiasta kuin asiasta liiankin kanssa. Mutta ennenkaikkea ihminen jonka toinen nimi voisi olla aitous, ja joka haluaa kyseenalaistaa juttuja ja haastaa itseään mahdollisimman useasti, mahdollisimman monipuolisella otteella. Ihan vaan "pisaran verran"

Tervetuloa moninaiseen arkeeni!

 

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
Heinäkuu

Kategoriat