Keväthän alkaa fyysisesti, ainakin siis mulla kalenterin osalta maaliskuun ensimmäisestä päivästä. Ilmojen puolesta tänä vuonna kevät kuitenkin tuntui alkavan vasta tänään. Bongasin myös kevään ensimmäisen moottoripöyrän, sekä pajunkissat.  Parveke puettiin myös osittain jo "kevätasuun"

 

Tänään on pitkästä aikaa ollut kuiva, ja mielettömän upea ilma, eikä pilvenhaituvista tietoakaan!  (ennen kuvieni ottoa siis) Olen nauttinut tänään tästä upeasta ilmasta aina aamuseiskasta asti ja pakkohan siitä oli muutama kuvakin puhelimeen lenkin ohessa räpsäistä.  Toivottavasti näistä parhaimmista kuvista välittyy myös teille yhtä kiva fiilis viikonlopun alkuun kuin mullekin. 
 

Yksi lempiasioitani kotikaupungissani on se, että voin kiivetä käsikädessä kullan kanssa läheisille kallioille ihailemaan näitä näkyä ja unohtaa hetkeksi kaiken muun. Siinä on vaan jotain sanoinkuvaamattoman rauhoittavaa. Ja kun on kiivennyt huonon tasapainon omaavana sinne kallion päälle, on niin voittajafiilis jo muutenkin. 

Keväisin saan pitkäaikaiseksi vieraakseni myös allergiat, mutta ainakaan vielä ne eivät ole olleet riesanani. Lenkkipolulle lähtöä ei kuitenkaan kannata tehdä ilman kaulahuivia, sillä pienessäkin tuulessa katupöly tekee kiusaa. Olenkin ollut hyvillä mielin siitä, että suurin osa lähialuidemme teistä on putsattu nyt niiden ollessa märkiä sateiden jäljiltä.  

Mä olen kyllä niin kevätihminen, jollei tuota siite - ja muupöly allergiaa lasketa; rakastan luonnonvaloa ja sen lisääntymistä, ja tykkään kun luonto herää henkiin, vaikka se itselleni  välillä tuskaa tuottaakin. Pidän erityisesti siitä vapaudentunteesta liikkumisen suhteen, jonka kevät tuo mukanaan lumien ja jään sulaessa. Musta tulee ihan sormia napsauttamalla muutamaksi kuukaudeksi aamuihminen ja muutenkin energiatasot tehdä asioita nousee ihan uusille leveleille. Jos jotain huonoa puolta kevään suhteen miettii niin se on varmaan tietyllä tapaa se vuosittainen uusiutumisen tarve, niin oman itsen, kuin kodin sisustuksenkin suhteen. Se kun ei nimittäin ole kovin edullista... 

Nyt illan hämärtäessä ja ilman viiletessä  on aika hetkeksi palata kotisohvan nurkkaan,  ja iltakahvin kanssa jännäämään Jussigaalaa. Huomenna sitten taas hakemaan päivän D-vitamiiniannosta auringonpaisteen muodossa. Miten kevät vaikuttaa teihin vai vaikuttaako mitenkään?

 

With love; 

-Ninni- 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Näppiksen takana kirjoittelee; 

32-vuotias harvinaisen sairauden kanssa elävä nainen, joka rakastaa hyvää ruokaa, musiikkia ja kaikkea kesään liittyvää rakasta avomiestään unohtamatta. Nainen joka unelmoi suurista, pitää kaikesta tyttömäisestä ja ihastuu ja innostuu välillä asiasta kuin asiasta liiankin kanssa. Mutta ennenkaikkea ihminen jonka toinen nimi voisi olla aitous, ja joka haluaa kyseenalaistaa juttuja ja haastaa itseään mahdollisimman useasti, mahdollisimman monipuolisella otteella. Ihan vaan "pisaran verran"

Tervetuloa moninaiseen arkeeni!

 

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
Heinäkuu

Kategoriat