Se on kuulkaa niin, että joulukuu on saapunut tuoden mukanaan kaikenlaiset touhut ja meiningin. Normaalisti tässä kohtaa listaisin teille marraskuun lemppareitani teille listan muodossa, mutta koska tämä listojen "sarja" katkesi tuossa syksyllä, niin päätin että jätän sen nyt tältä vuodelta ja otataan ensi vuonna uusi yritys. Loka-marraskuussa oli kuitenkin pari sellaista "kohokohtaa" ylitse muiden, jotka haluan lyhykäisyydessään listata tähän.

1. Kirjat.

"Kaikki tuntevat Cheekin, mutta kukaan ei Jarea"  Lokakuun 6 päivä ilmestyi Mikko Aaltosen kirjoittama & Otavan kustantama JHT - Musta lammas. - Koko loppuvuoden odotetuin elämänkerrallinen teos, joka tottakai oli ennakkovarattu pitkälti ennen julkistuspäivää. Yritin kipeänä lueskella ahkerasti, mutta väsymys vei voiton, ja lainasin kirjaa jo välissä ystävällekin. Olen tarkoituksella jättänyt kirjan lukemisen omalta osaltani nyt joulunpyhille, ja välipäiviin.

Noin kuukausi Cheekin kirjan jälkeen loppui viimein toinen pitkä odotus, kun J.K. Rowlingin John Tiffanyn & Jack Thornen luoma uusi tarina, "Harry Potter ja kirottu lapsi" (osat 1&2)  ilmestyi viimeinkin suomeksi. Jaana Kapari-Jatta tekee kyllä kääntäjänä huikeaa työtä. Ilman häntä, meillä ei olisi Tylypahkaa, huispausta tai mitään muutakaan tällä maailmalle olennaisia paikkoja/asioita. Olen ollut suuri Harry Potter fani jo tarinan alkuajoista asti, vaikka ensimmäistä kertaa sarjan ensimmäistä osaa kädessäni pitäen vannoin, että en tule ikinä ymmärtämään sitä hehkutusta. :D. Kun sitten aikoinaan luin paria sivua pidemmälle, olin myyty. Samoin kävi aikoinaan Twilight-saagan kanssa. Kahdeksannen tarinan odotus tuntui kauhealta piinalta, kun olisi halunnut sen heti käsiinsä. Alku tässä tarinassa vaikuttaa lupaavalle, ja kirja on yllättävän helppolukuinen, kun pitää mielessä että lukee ns käsikirjoitusta. Toivon vain, että tämä näytelmä rantautuisi Lontoosta joskus myös Suomeen... 

 

 

2. Voimavirta tour

"Anna sen soida" ja #hallussa ovat pieniä ytimekkäitä sanontoja jotka riittävät kiteyttämään kaiken, mitä Elastisen keikoilla tarvitsee. Elastisen voimavirta tour pysähtyi kulkureineen Turun logomoon 29.11 - 2016. Jo loppukesästä lipun omaavana sain olla mukana imemässä itseeni jälleen kerran sähköpitoista energiaa, jolla jaksaa porskuttaa loppuvuoden ja alkuvuotta 2017. Ilta oli monella tapaa hyvin erikoinen ja ainutlaatuinen.  Sain tavata Elan, ja pääsin seuraamaan soundcheckiäkin ennen varsinaista keikkaa joka yllätti monta kertaa. Tämä naurava kulkuri ei ikinä petä <3 Oli ilo olla mukana - kiitos, E.L.A <3

Tälläiset illat ovat niitä jotka jaksaa hymyilyttää vielä pitkään. :) .

 

Nyt kun menneet kuukaudet on käsitelty, voidaankin siirtyä nykyiseen, eli joulukuuhun ja sen juttuihin - nimittäin blogin joulukalenteriin. !! Joulukalenteri toteutetaan videoin jotka löytyvät blogin YouTube kanavalta, ja ilmestyvät sinne viimeistään aamupäivisin. Koska havahduin joulukuun alkuun hieman "myöhässä" niin 1. ja 2. luukku ilmestyvät  youtubeen poikkeuksellisesti nyt samana päivänä.  Käykääpä kurkkimassa, mitä "luukun  takaa paljastuu mukavaa joulunalusaikaa.!

 

 

With love;

-Ninni-

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Näppiksen takana kirjoittelee; 

32-vuotias harvinaisen sairauden kanssa elävä nainen, joka rakastaa hyvää ruokaa, musiikkia ja kaikkea kesään liittyvää rakasta avomiestään unohtamatta. Nainen joka unelmoi suurista, pitää kaikesta tyttömäisestä ja ihastuu ja innostuu välillä asiasta kuin asiasta liiankin kanssa. Mutta ennenkaikkea ihminen jonka toinen nimi voisi olla aitous, ja joka haluaa kyseenalaistaa juttuja ja haastaa itseään mahdollisimman useasti, mahdollisimman monipuolisella otteella. Ihan vaan "pisaran verran"

Tervetuloa moninaiseen arkeeni!

 

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
Heinäkuu

Kategoriat