Noniin, viime la meni täysin muissa merkeissä, joten nyt paikataan tämä "jälkeenjäänyt" aikataulu VE:n suhteen niin päästään taas oikeaan hetkeen... Tässä siis pika-alanyysia viime viikolta ja Terhin päivästä;

 

Mä en ikinä ole ollut erityisemmin Terhin fani, en Ultra Bran enkä Scandinavian Music Groupin aikoina, joten kun kuulin Terhin olevan mukana tässä, reaktioni ehkä vähän liiankin neutraali. Silti on sanomattakin selvää, että Terhi on rautainen ammattilainen omalla alallaan. Mielenkiinnolla kuuntelen ainakin kerran läpi nämä muiden coveroinnit. Ja tälläsiä ajatuksia ja mietteitä nämä tälläkertaa loi mulle: 

 

! Kasmir - Savanni nukahtaa; Tää sai jotenkin lievät kylmät väreet nousemaan. Hui. Kasmirin ääni yhdistettynä tähän biisin sanomaan ja melodiaan sai mun mieliin nousemaan jotain Bond-elokuvien ja jollain tavalla myös itämaisuuden tunnelmaa. Olipa hieno!

! Sani - Sinä lähdit pois; Tätä originalia on hoilattu ja paljon ties missä! Paljon muistoja siis herättää. Mielikuvamatka jatkuu taas.. Nyt näen tilanteen vanhasta suomifilmistä jossa hieno pariskunta tanssii tämän tahdissa ja kohtaus loppuu eroon. Sanin ääni on kyllä niin vertaansa vailla! <3

! Mira - Ei paniikkia; Ai että mä tykkään Miran muuntautuvaisuudesta & asenteesta tehdä ja tarttua juttuihin just omalla tyylillä! Tää on oikeesti tosi erilainen mutta kiva! Jäin vaa miettii ymmärsinkö Terhi tän? :D mutta ei siis paniikkia!

! Aki - Valmis: En tiedä mikä tää biisi on, mutta inserttiklipin perusteella tulee löytymään mun "kesä 2018" spotifylistalta niinku ASAP! Tähän käy kyllä sekä Akin että Terhin ääni <3 Ja nää sanat <3 Kosketti.

! Danny - Jäätelöauto; tää originaali on vähän samaa kategoriaa ton sinä lähdit pois-biisin kanssa. Iso D yllättää leikkisyydellään tässä versioinnissa, ja siksi se saa nauramaan.

! Arttu - Minä suojelen sinua kaikelta. Tää osus ja uppos tänään eniten. Ei niinkään Artun äänen, vaan fiiliksen mikä tuosta välitty takia. <3 Meni ehkä pari roskaa silmäkulmaan. Sai miettimään, kuinka jotkut ihmiset on suojellu itseä, ja toisinpäin.

Top 3 tälläerää on ... TITTIDIDII

<3 Kasmir - Savanni nukahtaa
<3 Arttu - Minä suojelen sinua kaikelta
<3 Mira - Ei paniikkia

 

With love; 

-Ninni- 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
2018
Heinäkuu

Kategoriat