VIHDOIN! symppiksen Artun <3 päivä! Tätä oon odottanu ehkä eniten tällä kaudella. :) Suurin osa Artun biiseistä on kolahtanu muhun, joten on kiva kuulla uudistettuja versioita nyt...  Tässä analyysia siis  Artun päivään liittyen.  

 

 

✨ Mira / Kun me diskossa suudeltiin: Tää valinta toisaalta yllätti toisaalta taas ei. Se mikä oli jännä, ni et Mira teki tästä vähän samantyyppisen version kuin viimeviikkoisesta "Ei paniikkia"-vedostaan. Jäi vähän ristiriitaset fiilikset - toisaalta tykkään tosi paljon, toisaalta taas sitten en.

✨ Kasmir / Mökkitie ensinnäkin, miten mä miellän tuntemattoman sotilaan Artun ekaksi biisiksi, enkä tätä? :O jokatapauksessa tää zipale on se, mitä mä hoilaan eniten jos Artun biisejä hoilaan... MUTTA Kasmir yllätti nyt kyl todenteolla! Mulla loksahti niinku pikkusen vaa suu auki. Toi skrätsäyspöytä oli niin magee lisä! Täysin erilainen kuin alkuperäinen, mut vain hyvällä tapaa! Toimii, mut vaatii tiettyä fiilistä että voit diggailla.

✨ Danny / Ikuisesti kahdestaan; HUH HUH. Mä tunnetusti oon tunneihminen... Tää biisi on jo valmiiks tosi koskettava, ja nyt siihen vaan tuli sellanen "pieni VE-lisä." Dannyn vetona teksti sai kyllä syvyyttä lisää ihan heittämällä.

✨ Terhi / Sirpa Hmm... Tää Terhin coverveto sai mut näkemään tän biisin ja sen tekstin ihan uudessa valossa. Rauhallisen melodian myötä myös tuli olo että nyt tää vaikuttaa ns "surullisen katkeran naisen kerronnalta" kun taas Artun alkuperäinen biisi saa kokemaan biisin sillee "menee huonosti, mutta asioilla on tapana järjestyä ja yhdessä selvitään" - asenteella tehdyltä. Kumpikin "näkymys" sopii tähän, niin oudolta kun se kuulostaakin.

✨ Aki / Tuntematon potilas. En ole koskaan ajatellut kappaletta sen syvemmin, Vaikka se on aina ollut yks mun lemppareita Artulta, mutta nyt kun Aki tossa sano että "kaikki ketkä on menettänyt isovanhempansa, saavat kyllä juonesta kiinni" - tajusin sen hetkessä. Jos peilaan tuota sanontaa omaan mummoon, niin tunnistan tuon vaikkei hän muistisairas lopussa ollutkaan. Itse Akin veto jätti hieman viileäksi, mutta sen matkan myötä, jonka biisin aikana tein ajatuksissa niin ei voi kun peukuttaa.. 👍👍👍👍👍

✨ Sani / Meidän biisi AIAIAI & Espanjan (kuuman) yön alku! KIITOS Sani, että johdatit fiilikset ihan toiseen ääripäähän kaiken tän jälkeen... Äkkiä volat kaakkoon ja tanssimaan Täydellinen cover, täydellinen Sanin äänelle ja täydellinen lopetus tälle jaksolle! Viiden tähden rakkaus ja kokonaisuus!

Tästähän tuli vaikeeta... Hmm... Pitkän pohdinnan jälkeen

Illan top 3 on:

<3 Sani / Meidän biisi (meen heti spotifyn ja laitan jatkuvaan toistoon tän!)
<3 Danny / Ikuisesti kahdestaan 
<3 Terhi / Sirpa

 

Näissä tunnelmissa on hyvä jäädä odottamaan ensi viikkoa, ja Miran päivää! 

 

With love; 

-Ninni- 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
2018
Heinäkuu

Kategoriat