On taas se aika syksystä kun perjantai/lauantai-iltaisin julkaistuu taas  Ninnin "VE-analyysit". Tämä tapa synty muutama kausi takaperin, kun en enää jaksanut vastailla kaikille monta kertaa putkeen ja  erikseen mielipidettä versioista kysyttäessä.  Ajattelin että teen jokaisesta jaksosta oman arvostelun FB sivuille.  Ja  nyt on tullut aika korkata kausi 9 & Lauri Ylösen päivä. 

 

The Rasmuksen biiseihin, & Lauriin liittyy aina tietynlaista nostalgiaa - ne oli hittejä kun olin ala ja yläasteella.  Niihin liittyy niin paljon muistoja esim koulun kuuluisien discojen osalta että punastun (jos voisin) pelkästä muistelusta... Pitemmittä löpinöitta, tässä kuitenkin minun mielipiteitä ekasta jaksosta. 

 

TÄSTÄ ALKAEN POSTAUS SISÄLTÄÄ PALJASTUKSIA, JOTEN JATKA LUKEMISTA OMALLA VASTUULLASI.

 

🎶🎙 Eveliina / F F F Falling;
Mä en oikein koskaan ollut mikään överi iso Rasmusfani, mutta fiilistelin niiden fanien mukana paljon biisejä. tää oli yksi niistä. Eveliina aloitti kauden hyvin omannäköisellä versioinnilla. Kun biisi alkoi huomasin olevani keskellä kesäistä automatkaa jossain kuumassa erämaassa jossa joku tumma nainen laulaa yhtä jumalaisella äänellä kuin Eveliina. Tää oli kuitenkin fressi ja letkeän swengaava muunnelma 17 vuoden takaa olleesta hitistä. Kauden aloitusbiisiksi ihan ok, mut ei kuitenkaan erityisen "räjäyttävä"

🎶🎙 Pyhimys / Rakkauslaulu; ÖÖHH ANTEEKS MIKÄ TÄÄ TÄLLÄNEN RAITA ON??!! Alkuperäinen on ihan outo mulle, mutta tää coveri oli oikeestaa jollain jännällä tavalla tosi hauska ja erittäin jees.

🎶🎙Tuure / First day of my life; jos Eveliina vei mut mielikuvissa ajelulle erämaahan, niin Tuure kuljetti mukanaan aamun pikkutunneille yksinäiseen hereilläolohetkeen jolloin miettii kaikenlaista. Todella hieno ja pysäyttävä käännös/sanoitus suomeksi.

🎶🎙 Anne / In the Shadows; oioioi ihanaa että tää pääsi mukaan coveroitavaks, tää on mulle ehkä merkityksellisin Rasmuksen biisi. 💟💟 Annen ääni ja versio yhdistettynä toisiinsa olivat kuin täydellinen mätsi tinderissä. Se sopisi hyvin myös elokuvamusiikiksi kuten alkuperäinenkin. Syvällinen ja samalla jotenkin kohtalokas meininki alusta loppuun. Voisin pysähtyä ihailemaan ja fiilistelemään tätä pidemmäksikin aikaa...

🎶🎙 Ellinoora / Funeral Song; Ja sitten ne tuli, kauden ekat kyyneleet nimittäin. niihin ei kauaa menny. Toi ääni. Toi tulkinta. Noi sanat. (& käännös) tarvitaanko muita perusteita?! WOW. Meni kylmikset ja ihon alle. Monesti.

🎶🎙 Pepe / In my life; kun biisi alkoi, tuli fiilis että mihin oopperanäytökseen mä oon tietämättäni tullut. Kantava vahva ja aikuisen miehen kuuloinen esitys.

 

🎶🎙🎶🎙🎶🎙🎶🎙🎶🎙🎶🎙🎶🎙

Ensimmäisen jakson TOP 3 on mulle yllättävänkin selkeä;

❤ Ellinoora /Funeral song 
❤ Tuure / First day of my life 
❤ Eveliina / F F F Falling

Päivän yllättäjä;

💟 Anne 💟

Ensi viikkoa ja Ellinooran päivää mielenkiinnolla odottaen. On muute erityisen kivaa että tällä kausella ollaan taas Satulinnassa ja yhdessä pitkässä jaksossa kerrallaan... Ei tarvii odottaa lauantaihin katsomista. Mä en tykännyt yhtään siitä kahtia jaosta! 

 

With love; 

-Ninni- 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
2018
Heinäkuu

Kategoriat