Heimoipäivää, ja pahoittelut hiljaiselosta. Mä olen ollut koko tämän viikon flunssan kuorissa, ja olo on ollut niin voimaton, että hyvä kun on jaksanut edes ajatella.  Oon vaan pääasiassa nukkunut ja zombeillut sitten hereilläoloajat. Sen takia toinen VE-analyysi  tulee  vasta nyt, yhdistettynä kolmannen jakson arvosteluihin, eikä musta ole kuulunut mitään. Toivottavasti voitte antaa sen mulle anteeksi. Mutta nyt tuon viikon takaisen Vain elämää jakson analyysin kimppuun...

 

Tosiaan viime viikon, eli Ellinooran päivän analyysit on ihan täysin unohtunut julkistaa. No parempi myöhään, kuin ei milloinkaan;

Ensinnäkin odotin Ellinooran päivää tältä kaudelta eniten. Mun mielestä hän on huikean lahjakas artisti ja pidän hänen kappaleistaan paljon. Jännä nähdä millaiseksi ne muovaantuvat kanssaleiriläisten suussa...Noniin tässä tulee oletteko valmiit?

🎶🎙Anne/Carrie; Tää biisi saa hyvällä tapaa "aikuisemman" sävyn, Tiettekö sellasen, joka antaa vähän jollain tasolla hyväksyttävän näkökulman sille, ettei jaksa olla enää Carrie. Kun originaalissa se on ehkä enemmän sellainen "turhauttava julistus"-meininki.

🎶🎙Pepe/yölaulu; Tää on mulle originaalinakin vähän vieras, mutta tää on täydellinen jatkumo sille mmistä Anne aloitti. Jos Anne sai "turhautuneen julistuksen" kuulostamaan hyväksynnän sävyiseltä, Pepe saa nuoren naisen havainnot kuulostamaan lohduttavilta kokemuksilta, jotka saa silmät vähän kiilumaan. Rauhottava versio.

🎶🎙Pyhimys/mulkut (orig. nartut); WOW WOW WOW. Tää tulee niin mun soittolistalle! Tää nii toimii ja on H -Y - V - Ä !!!!! Tykkään alkuperäsen biisin asenteesta, niin paljon et välil se oli jopa mun voimabiisi. Tää on sit triplasti sen!

🎶🎙Eveliina/leijonakuningas; Eveltä ei ainakaa energiaa puuttunu, sen puitteissa oli huikee. Ehkä siitä huolimatta annan ääneni alkuperäiselle, sillä tää ei nyt oikee sytyttänyt mua. Silti voin nostaa aamuneljän maljan ilmaan ;)

🎶🎙Tuure/kahleet; "Miksei ain vois juoda viinii olla toisissa kiinni päässä kukkaseppeleet?" - hyvä kysymys ;) jotenkin se kuulosti Tuuren kysymänä vielä niin huolettoman lennokkaalta. elämä ois niin paljon helpompaa välillä niiden kera, vaikka kuin olis kahleet. Muutaman minuutin matka nuoruuden kesiin, sai ihan letkeän päätöksen. Kiitos Tuure <3

🎶🎙Lauri/Elephant's weight, (orig. Elefantin paino); En mää kestä. siis ihana. Kiva ylläri kun koko kompania tuli ja otti estradin haltuun. Enkuksi käännettynä ihan hyvin vois olla Rasmuksenkin biisi. Jollain tavalla tulin vähän surulliseksi tästä(kin), johtuen varmaa siitä että viime aikoina tää alkuperäinen on ollu mulla aika isossa kuuntelussa oleva biisi monestakin syystä.

Toisen jakson TOP3 näyttää seuraavalta;

<3 Pyhimys / mulkut (orig. nartut) 
<3 Tuure / kahleet
<3 Anne /Carrie

Viikon yllättäjä;

💟 Pyhimys 💟

Seuraavaksi sitten Annen päivän pariin, ja voin sanoa että siitä tulee mielenkiintoista, koska Anne ei oo ikinä kuulunu munmusamieltymyksiin, (ei kyllä Pepekää...)

 

Ja tästä eteenpäin ollaan taas ajantasalla. Eli alla mielipiteitä  ja mietteitä Annen päivään liittyen: 

 

Annen päivä. Hyvin mielenkiintoinen päivä, koska en oo ikinä ollu minkäänkokoinen osa Annen "kohdeyleisöä" . Tiedän Annen muutaman biisin nimeltä, mutta siihen se "musiikillinen yhteys" sitten jääkin... Ehkä Anne on mulle se tän kauden uusi yllättävä tuttavuus ken tietää? :)

🎶🎙Eveliina/asvalttiviidakko; Annen versio on tuttu lapsuudesta, sen kertosäkeistöä laulettiin kovaan ääneen tajuamatta sen enempää sen sanomaa... Eveliina versioi kyllä sen hyvin tähän päivään sopivaksi ja tietyllä tavalla raikkaammaksi. Hetkittäin kuvittelin olevani katsomassa esitystä jonka musan tahtiin löin käsiä yhteen. 😀 ehkä tässä oli vähän sitä lattarimeinkii josta tykkään iha sikapaljon!

🎶🎙Lauri/taivaan kartta; kuten arvata saattaa, alkuperäinen on mulle vieras. insertin perusteella siinä on mitä kauneimmat sanat. Se mikä mut yllätti oli että Lauri lauloi suomeksi. Olin
varma että jälleen kuullaan tulkinta enkuksi. Laurin versio on ihan OK ja koskettava, mutta ehkä kuitenkin tässä nyt käännyn originaalin puoleen.

🎶🎙Tuure/rakkauden roinaa; raparperikilistyksen kautta Tuuren versioon... Nyt oli sellanen raita, et vois olla vaikka Tuuren ja karavaanareiden oma.! mahtava soundi! mut tyylillisesti tää on ihan TTK livelähetyksen aloitusbiisi.! tässä 🤔😂 en mä siitä rakkaudesta niin tiiä, mut tässä esityksessä oli sitä voimaa 🤣

🎶🎙Ellinoora/vielä yksi elämä; mä unohduin vaa tuijottaa tvruutua niin ei tää kovin huono versio voinut olla... Toistan nyt itseäni, mutta tää vois olla ihan hyvin Elliksen oma biisi. Tahdon kuulla heti uudestaan - tää sopii (sanomistaan huolimatta) siihen iltaan kun mennään tyttöporukalla parantaa maailmaa ja kuplivaa kaatuu vähän suunniteltua enemmän kurkkuun. Lisää tätä kiitos!!!

🎶🎙Pepe/kevät; en tiedä miksi, mutta mulle tuli heti mieleen yksi adjektiivi tästä jälleen itselle vieraasta biisistä. Se adjektiivi oli uskonnollisuus. En itse ole mikään uskonnollinen niin jotenkin tää siksi hämmensi ja jätti miettelijääksi. mut Pepe tulkitsi tämän kauniisti syvällisesti ja herkästi, mut mua ei haittaa mennä tästä pysähdyksestä nyt eteenpäin...

🎶🎙Pyhimys/perutaan häät; tää originaali menee samaan kategoriaan asfalttiviidakon kanssa 😂 mutta tätä pyhimyksen versioo mä oon ehkä tietämättäni odottanut tänään eniten 😍😍!! ja TEFLONEIT 🤩🤩🤩🤩🤩JEEE! Koska saa laittaa bileet pystyyn??!!

Päivän top 3;

💗 Eveliina/asfalttiviidakko
💗 Pyhimys/perutaan häät 
💗Pepe/kevät

Jakson yllättäjä;

💟Lauri💟

 

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
2018
Heinäkuu

Kategoriat