On siis kevät, kuljen aurinkoista merenrantaa ja viileä tuuli pyyhkii kasvojani taukoamatta. Kokoan päässäni pieniä palasia yhdeksi isoksi tauluksi, jotta näkisin asioita astetta pidemmälle. Nyt, tunti tämän jälkeen, vastantulijat näkevät ulospäin   hymyilevän nuoren naisen. Sain kasattua sen  taulun vaikkei se ollutkaan helppo tehtävä. Nyt voin jatkaa viikonloppua hymyillen auringon kanssa kilpaa. :).

 

ELÄMÄ. Ei aina, tai oikeastaan koskaan mene niin kuin elokuvissa, ei edes välttämättä niin kuin on omassa pienessä päässään suunnitellut. Silti se on arvokas kaikkien ylä - ja alamäkineen opettava ja antoisa kokemus.

 

RAKKAUS. On hienoimpia ja samalla näkymättömimpiä asioita maailmassa. Se on vahva tunne, ja voimakas side johonkin, tai jotain kohtaan. Ilman sitä, ja sen monia muotoja elämämme olisi paljon mitättömämpää, värityksetöntä ja köyhää.

 

PARISUHDE. On kahden kauppaa. Vaatii välillä todellisia uhrauksia toisen puolesta, mutta kompromissit ovat parisuhteen arkea. Suhteessa on aina kaksi osapuolta, joten on nähtävä niistä kumpikin. On itsekästä ajatella vain omia tarpeita.  Niin myötä - ja vastoinkäymisissä minä sinua vaan, elämä ilman kaltaistasi olisi tuhansin verroin harmaampaa.  

RAHA. Se on vain rahaa. Kun sitä tulee sitä menee. Kelle täällä pitää maksaa, ettei kaikki olis niin paskaa jne.  Raha on ottanut vallan. Kaupallisuus ja ylihinnoittelu on Suomessa ihan perusjuttu ja saanut enimmistön kansasta kai haltuunsa. Niin ne asiat vaan toimii - rahalla saa ja hevosella pääsee... Voimme säästää rahaa, mutta emme kuitenkaan saa sitä mukaan hautaan, joten miksi teemme niin? Yhteisiä unelmia ja tavoitteita varten. Se kuitenkin auttaa asioiden kulkua. Siitäkin huolimatta ettei raha tuo onnea.

 

HAASTEET. Lisämauste elämälle, jonka ei kuulukaan olla koko aikaa niin helppoa. Ne eivät ole este millekään, ehkä korkeintaan luonnetta kysyvä hidaste. Haasteet ovat tehty selätettäviksi tavalla tai toisella.

 

HYVÄKSYMINEN. Kunnioitusta suurimmillaan. Sinä valitsit minut ja minä sinut. Meillä on omat vahvuutemme, yhdessä olemme tiimi joka puhaltaa yhteen. Meillä kaikilla on myös omat vikamme ja heikkoutemme. Hyväksymällä kokonaisuuden, riisumme ympäriltämme kaikki epäilykset ja estot.

 

ONNELLISUUS. Ei vaadi lopulta paljoa - pieni on suurta, yksinkertaista & kaunista.  Loppujen lopuksi onni on jokaisesta yksilöstä itsestään kiinni, eikä mikään eikä kukaanmuu kuin sinä itse voi olla esteenä sen toteutumiselle.

 

USKALLUS. Välillä pelottaa. Se on kai ihan normaalia, mutta kiitä itseäsi silloin,  kun uskallat ottaa riskin. Uskalla siis olla rohkea ja heittäytyä tuntemattomaan. Joku siellä jossain tukee, kannustaa ja ymmärtää sinua - aina.

 

UNELMOINTI. Toimii pääsylippuna kaikkeen siihen, mitä olet aina halunnut, tai mitä tavoittelet. Toisaalta aikaa, vaivaa tai rahaa vaativa, projektimainen asia, jonka toteutuminen tuo mukanaan varmasti ikimuistoisen elämyksen.

 

TAHDONVOIMA. Sitä koetellaan useasti, ja monin eri tavoin. Jos ikinä, koskaan milloinkaan haluat jotain - pidä pintasi. Älä ikinä anna periksi, vaan taistele ja jos kaadut  ouse ylös ja jatka kunnes saavutat päämäärän. Tie on pitkä ja kivinen mutta sisulla läpi vaikka tiiliseinän.

 

With love;

-Ninni-

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
2018
Heinäkuu

Kategoriat