Heippa ihanat seuraajani.! On jälleen aika katkaista blogin puolella ollut hiljaiselo, joka on johtunut enemmän ja vähämmän siitä, ettei mulla ole oikein ollut fiilistä kirjoitella. Syksy on hyvässä vauhdissa ja vaikka kynttilöiden polttaminen ja värit ovatkin suosikkijuttujani tässä vuodenajassa, niin silti se saa välillä mieleni painumaan maahan. Tähän syksyyn on myös tullut muutama odottamaton, ei-niin-mukava asia mukaan, joten energiani on myös keskittynyt niiden murehtimiseen sekä selvittelyyn. Aina ei  mene nallekarkit tasan, eikä arki niin omalla painollaan kuin luulisi. Haluan silti pitää uskoa yllä, että lopulta kaikki järjestyy. :) 

Murheiden ja kaiken muun ohella on myös ollut/tulee olemaan ihan kivojakin tapahtumia. Viime viikolla esim JVG järjesti mahtavat 30v bileet Hartsulla, ja tuleva viikonloppu vie minut yhteen oman syksyni kohokohdista, nimittäin ruoka&viinimessuille johon voitin liput jo keväällä eräästä kilpailusta. Kirjamessuille pääsee samalla lipuilla, joten ehkä niissäkin tulee piipahdettua.  Olen viime aikoina yrittänyt herättää henkiin vanhan, ja rakkaan harrastukseni lukemisen, joka on jäänyt aivan liian vähälle sitten ammattikoulun. 

 Enkä ole varmaan teille vielä kertonutkaan, mutta mulla on nykyään myös vlogi.  Idea siihen syntyi erään minusta tehdyn haastattelun yhteydessä elokuun alkupuolella, kun keskustelimme paikallisen lehden toimittajan kanssa. Jonkin aikaa sitä ideaa makustelleena päätin sitten vlogin perustaa. Vlogi kantaa nimeä "Arjen havaintoja" ja kuten nimikin kertoo tarkoituksena on siis havannoida omaan arkeen liittyviä asioita, sekä ajankohtaisia puheenaiheita tämän blogin ohella. 

Käykää ottamassa vlogi seurantaan Facessa ja Youtubessa, (löydätte sen ihan omalla nimellä)  sillä tiedän että pimeänä vuodenaikana tulen ehkä enempi tekemään juttuja sinne. Just nyt tuntuu vaan siltä, että jotenkin on helpompi klikata kamera läppäriltä pyörimään ja höpöttää sille, vaikka se ei ikinä ole ollut mun mukavuusaluetta. Uusimpaan videoon pääset tuosta alta: 

 

 

With love; 

-Ninni- 

 

 

 

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
2018
Heinäkuu

Kategoriat