Se ois perrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrjantai ja viikonloppu ovella. :) Sen kunniaksi kävin  J:n kanssa pitkästä aikaa tyhjentämässä vähän kaupan irtokarkkihyllyä, ja kirjastosta hakemassa varauksessa olleen (uutuus)elokuvan.  Kuukausikin meni vaihtumaan eilen, ihanan aurinkoisissa mutta niiin jäätävän kylmissä merkeissä. Naantalissa on siis viimeiset pari kolme viikkoa mittari näyttänyt sellaista -21 astetta puolin ja toisin, ja se on harvinaista.  Aina sitä sanotaan että kevät alkaa maaliskuussa, joten saanko mä nyt sitten kuitenkin jo alkaa hehkuttamaan iloitsemaan ja odottamaan sitä/siitä näistä pakkasista huolimatta?! Enhän mä oikeestaan siihe teidän lupia tarvi, mutta sitä ennen kerron mitkä jutut helmikuussa oli erityisen mukavia. Ystävänpäivä <3 oli taas ihan oma juttunsa tietysti, mutta sepä ei tällä kerralla päätynytkään listaani vaikka olikin mitä ihanin. 

 

1. Kookosöljy. 

Tää on kyllä niin tän kuun ykkösjuttu! Talvi on aikaa joka saa mun ihon, erityisesti kädet kuivumaan ihan korpuksi kuivan ilman takia. Oon kokeillu monia käsirasvoja niin reseptillisiä kuin kaupastakin saatavia, mutta jokainen niistä on tuonut vain hetkellisen helpotuksen. Eräs kaverini kertoi mulle että antoi kerran tuttunsa kokeilla kookosöljyä, ja nykyään hän ei muuta kuiviin käsiinsä käyttäisikään. Olenhan mä kuullut monesti kookosöljyn monipuolisuudesta ja toimivuudesta  eri asioiden suhteen, mutta tähän asti ollut vähän epäilevin mielin. Nyt päätin ottaa ja kokeilla itsekin, enkä voi noin viikoin koeajan jälkeen kuin hymyillä. Tiettekö sen ihanan tunteen kun ei tee mieli raapia itseään verille koko aikaa?  kädet on paljon pehmeemmän oloiset, ihme kyllä!  apu voi näköjään löytyä yllättävistä jutuista.  

 

2. uusi neulepaita 

Sain vihdoin ja viimein päätettyä, mihin ennen joulua Ifolorin kisasta voittamaani superlahjakorttia haluan käyttää. Jaoin kortin arvon kolmeen eri osaan, ja suurimman niistä käytin siis H&M:n lahjakorttiin, jolla shoppasin mm. tämän ihanan , ja kirkkaanvärisen neulepaidan. Oli j´kiva ylläri kun kerrankin jostain löytyy meille "isoille tytöille" kin muitakin värejä kuin perus musta ja valkoinen. Mä kun tykkään väreistä. :)  

 

3. kukat 

Nämä kuvat ovat osasta kimppua, jonka sain J:ltä ystävänpäivänä. Se oli kaunis todella pitkään, ja siten ilahdutti päiviäni moneen kertaan menneenä kuuna. Myös kevään tulppaanikausi on jo korkattu, ja esim viime viikonloppuna haettiin suursiivouksen jälkeen olkan pöydälle  puhtaaseen kotiin kimppu keltaisia tulppaaneja. Kukilla tuntuu olevan joku ihmeellinen vaikutus mielialaan, samoin kuin lisääntyvällä luonnonvalollakin. 

 

4. avokado(t) 

Mulla on tälläsiä ns. kausia kun joku juttu on vaa just sillä hetkellä maailman parasta, eikä sitä voi olla missään liikaa. Hekmikuussa se juttu on ollu avokado. Guacamoleen, riisikakun päälle, salaattiin, ja pastaan. Kaikissa muodossa käy! 

 

5 sunnuntai-iltapäivät Neiti Marplen kanssa. 

Viikonloppujen kohokohtia on ollut se, kun kello sunnuntaina lyönyt maagisen iltapäiväkolmen. Silloin oon kärppänä sohvannurkassa kahvi - tai teekupin kanssa ja valmiina selvittämään rikoksia Neiti Marplen kanssa. Agatha Christien Marple (ja Poirot) tarinat on vaan niin parasta. 

 

Tälläsia "arjen luksus"- juttuja; melko pieniä ja arkisia  nämäkin taas oli tässä kuussa, joita tuli nostettua esiin mutta ne on niitä lopulta niitä parhaitampia. :) 

 

With love; 

-Ninni-

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
2018
Heinäkuu

Kategoriat