Hyvää kalevalan, - ja samalla harvinaisten sairauksien päivää teille kaikille sinne ruudun toiselle puolen! Helmikuu ei alkanut mitenkään kaikista kivoimmalla tavalla, kun tämä  innokas "urheilijan"alku otti, ja lensi oikein kunnolla lenkkipolulla mahalleen, ja tuloksena oli vasen käsi pienessä paketissa. Murtumilta onneksi säilyttiin, mutta koko etusormi oli musta kuin yö, eikä sitä pystynyt taivuttamaan kunnolla kun sattui & särki niin per***asti. Sempä takia kuukauden "lempi"asioihin näin alkuun listattakoon  panadol forte 1g joka toi hetkellistä helpotusta käden kipuun. - Onneksi nyt on taas kaikki sormet molemmissa kädessä kunnossa, ja uutta kuukautta kohden mennään jälleen.  :) Alla tuttuun tapaan yhteenveto helmikuun parhaista jutuista.

 

Lumi & auringonpaiste. yllättävää kyllä, Naantalissakin on alkuvuonna saatu nauttia lumesta, ja sen mukanaan tuomasta valoisuudesta ulkona. En ole koskaan erityisemmin pitänyt talvesta, mutta oli kiva kun esim laskiaisena oli oikeasti paljon lunta, ja laskiainen tuntui kerrankin laskiaiselta. Joka päivä ollaan myös lähempänä kevättä, jonka huomaa yhä enemmän lämmittävästä auringosta  ja se ajatus on parhaimpia, mitä juuri nyt tiedän. Aurinko paistoi tammikuun tapaan useasti myös helmikuussa joten lenkkeilysäät olivat mitä mainioimpia tähän vuodenaikaan nähden.

The body shop <3 Vartalonkuorinta, suihkugeeli, vartalovoide... Body shopin tuotteet on vaan niiiiin ihania! Ja ne ovat olleet erityisen paljon käytössä nyt helmikuun aikana. Etenkin tämä kuvassa näkyvä sarja.

 

Vanilja. Kuten edelliseen liittyvästä kuvasta jo voi tulkita, pidän vaniljasta.  Kynttilässä, saippuassa, huuhteluaineessa, hajuvedessä... Vanilja on vaan yksinkertaisesti just nyt ehkä jopa yksi maailman parhaimpia tuoksuja! Mulla on tälläsiä jänniä kausia, jotka ns "jakavat" vuoden eri tuoksujen perusteella. Jäätelössä, sokerissa, mausteena leivonnassa, jugurtissa/ rahkassa vanilja on lähes yhtä suuressa suosiossa. Sitä ei vaan voi olla liikaa!

Glorian ruoka&viini lehti. Se tuli vihdoin 22 pvä! Edellinen lehti on jo niin koluttu läpi moneen kertaan, joten päivä muuttui paljon rikkaammaksi kun sain uutta luettavaa ja uusia inspiraation lähteitä. Ruokahaaste jäi tässä kuussa toteuttamatta, mutta tuli silti kokeiltua jotain uutta; bataattiranskalaisia & kengurua. Tykkäsin molemmista.

 

Pastellisävyt. En tiedä miksi, mutta olen taas hurahtanut pastellisävyihin.  Joskus yläasteen alussa pidin niistä niin paljon, että jossain kohtaa ne tuntuivat vähän liiankin "kulutetuilta" elämässäni. Nyt olen alkuvuoden aikana ihastunut niihin uudelleen. Erityisesti vaaleanpunainen - ja sininen ovat olleet kovassa haussa mm vaatteisiin. johtuu varmaan tulevasta keväästä, jolloin kaikki on yleensäkin niin kevyttä ja raikasta.    Liian teiniäkö?

Ystävänpäivänä vietettiin kiva päivä kullan kanssa (ja aloitteesta) Helsingin sykkeessä. Päivällä oli pituutta 20h, mutta eipä tuntunut siltä. Saimpa mä kimpun kauniita tummanpunaisia ruusujakin (kihla)päivän kunniaksi. <3

Yökylässä Maria Veitola on ollut menneenä kuuna totisesti keskiviikkoiltojen parasta viihdettä! Vaikka uusi kausi alkoikin jo tammikuun puolella, niin voi kuinka odotankaan uuden jakson alkua, ja miten hauskaa on päästä kurkkaamaan julkimoiden  normiarkeen & juttuihin Marian kanssa.

Uusi teetuttavuus. Olin yksi viikonloppu äidin seurana kaupassa, ja yhden välikön hyllyssä silmiini pisti suklaata valuva päärynä. Pakkohan siitä  oli ottaa selvää, ja lopulta paketti pääsi myös testaukseen! Tämä Liptonin uutuus on erikoiselta kuulosta yhdistelmä, mutta samaan aikaan tosi jännällä tapaa tosi hyvänmakuinen!

Huulirasva. Talvi olisi tuskaa ilman tätä pikkuputelia. En yhtään tykkää kun huulet rohtuu.!  Huulet saavat vaniljan sijasta sipaisun mansikkaa aina kun siltä tuntuu, eli usein.(huom. body shop "addiktio" jatkuu :D)  Luottotuote on aina lähellä, mihin ikinä meenkin - niin myös helmikuussakin.

 

          

 

Leffaliput ensi kuulle. The Beauty & Beast elokuva, (eli Disneyn Kaunotar & Hirviön uudelleen versiointi) saa ensi-iltansa vasta 17.03, mutta liput tuli vihdoin ennakkomyyntiin pari päivää sitten. Olen itse odottanut tätä kuin kuuta nousevaa, mutta tämä on myös äitini lempi Disney klassikko, ja lupasin viedä hänet sitä katsomaan. Jee! ensikuussa pääsee ekaa kertaa tänä vuonna elokuviin - ja mitä ihanimmassa seurassa <3

 

 

Helmikuu kohteli minua pienistä kolhuista huolimatta hyvin. Innolla odotan mitä huomenna alkava maaliskuu tuo mukanaan. Ainakin yhden kivan illan elokuvateatterin hämyssä, ja uuden etunumeron ikään... Muusta en sitten vielä tiedäkään, ja toisaalta parempi niin.

 

With Love;

-Ninni-

 

 

 

 

 

 

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
2018
Heinäkuu

Kategoriat