Mitä enemmän ikää tulee, sitä nopeammin tuntuu aika menevän.  Voi tämä tunne tietty johtua kesäajastakin, johon siirryimme pari päivää synttäripäiväni jälkeen. Jokatapauksessa ihanaa kun päivät ovat alkaneet pidentymään, ja valo lisääntyy.

 

Maaliskuussa on ihasteltu jo alkanutta kevättä monin eri tavoin, juhlistettu naiseutta ihanassa naisporukassa meikkikutsujen lomassa,  valmistauduttu henkisesti loppukesään asti kestävään allergiakauteen, ja tuhottu muutama kuoharipullo liikaa - ehkä ihan hyväksytystä syystä ;). Liikutusta maaliskuuhun toi perheeltä saatu synttärilahja, ja tulipa tuossa toissapäivänä varmistettua syksylle liput erääseen tapahtumaan. Harmailta hiuksiltakaan ei tässä kuussa vältytty, kun ensin värjättiin juuret piiloon, ja sen jälkeen oma pankkini pääsi töppäilyillään niitä mulle aiheuttamaan.

Maaliskuussa avattiin myös tämän kesän grillaus-ja terassikausi, vietettiin äiti-tytärlaatuaikaa elokuvateatterin hämärässä, koettiin enemmän kuin mieluinen yllätys, nautittiin kullan kanssa pitkästä aikaa taivaallisista ruuista yhdessä lempiravintolaistani Turussa, ja käytiin mielenkiintoisia keskustelua tv-ohjelmista Riisutut & Suomen kaunein koti.  Myös lempiartisteihini lukeutuva Cheek, jäi mieliin maaliskuulta - hän nimittäin avasi oman yökerhonsa Helsinkiin. Näiden lisäksi olen uskotellut moneen otteeseen itselleni, että 30 on uusi 20. :D

 

Maaliskuu oli lähtökohtaisesti upea, täynnä odotusta oleva kuukausi minulle, mutta sitä se oli myös Suomelle; Saimme tasa-arvoisen avioliittolain, ja Presidenttimme Sauli Niinistö alkoi kampanjoimaan kiusaamista vastaan kahden hienon ja lahjakkaan artistin kanssa (Robin&Diandra) - Hienoja juttuja jotka nostavat kyllä omaa arvostustani, ja vieläpä Suomen 100v juhlavuonna. 

Maaliskuu oli siis monen yhtälön summana kokemisen arvoinen kuukausi. Kiitos kaikesta sille mutta nyt on jo aika jatkaa eteenpäin;  kohti  ei-niin keväisin ilmoin alkanutta huhtikuuta.

With love;

-Ninni-

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
2018
Heinäkuu

Kategoriat