" Postauksesi idea on hauska, ja sen voisi toteuttaa vaikka jokainen joka kuukauden jälkeen: pysähtyä miettimään, mikä oli tässä kuussa parasta." Tälläisen palautteen sain aika lailla vuosi sitten, kun listasin  jälleen omia kuukauden suosikkeja. Olen useaan otteeseen miettinyt, onko tämä suosikkien listaus 3-kymppiselle naiselle liian  lapsellinen juttu, mutta ainakaan vielä en halua siitä luopua. Siksipä  siis tässä niputettuna tammikuun ja samalla vuoden 2018 eka lempparilista. ;) 

 

1. Vuodenvaihde. 

Viime vuoden syksy ja talvi tuntui vievän musta kaikki mehut. Erityisen väsyttävää oli jatkuva "tappelu" ja "säätäminen" Kelan ja muutaman muun tahon kanssa milloin mistäkin. Ensimmäistä kertaa pitkiin aikoihin musta hetkellisesti tuntui, etten pysty, kykene, osaa enkä voi tehdä muuta kun tyytyä siihen mitä olen ja mitä on. Odottaa ja myöntyä tilanteisiin vasten tahtoani.  Se tunne söi jonkinverran aina niin iloista ja positiivista Ninniä. Eräänä viikkona millään ei oikeen tuntunut olevan mitään merkitystä eikä mikään jaksanut kiinnostaa.  Siksi vuodenvaihteen miniloma (kotikaupungissa kylläkin) tuli juuri oikeaan saumaan. Olimme kumpikin J:n kanssa pienen irtioton tarpeessa.  Oli lohduttavaa antaa itselle lupa unohtaa hetkeksi kaikki se ylimääräinen henkisienkin energioiden syöjä, ja sulkea se pois mielestä kuin ovi takanaan. Se kyllä auttoi ja lomallamme oli ihaninta pitkiin aikoihin.  Vuosi 2018 alkoi kevyemmin mielin vähempien niskajumien ja ainakin osittain puhtaamman pöydän ääreltä.  Siksi vuodenvaihde ja miniloma kylpylässä on listan ykkössijalla. 

2. Suunnitelmallisuus & säästöt. 

Ne oikeasti kannattaa. Teimme loppuvuodesta sopimuksen J:n kanssa, että yritämme tästä eteenpäin vähän tarkemmin katsoa, mihin ja miten rahaa kumpikin tahoillamme käytetään. Sovimme myös että kumpikin yrittää laittaa X määrän per kuukausi yhteiseen "säästöboxiin" yhtä isompaa yhdessä tehtävää hankintaa varten.  Välillä se on tuntunut todella isolta haasteelta, mutta hyvin me ollaan näin alkuun pärjätty. Kauppareissut ollaan minimoitu 1x viikossa, ja ostokset ja viikon ruuat budjetoitu tarkoin. Mutta on se kyllä tuottanut ylitse odotusten toivottua tulostakin jo tämän ensimmäisen kuukauden aikana.  

3. Lumi ja pikkupakkaset. 

I-H-A-N-A-A kun tammikuu on kerrankin tuntunut tammikuulta ja talvi talvelta.  Kuulostaa ehkä hölmöltä, mutta mä nautin siitä, vaikken yrityisesti talvesta oo ikinä pitänyt. Lumi ja pakkaset on täällä niin harvinaista herkkua.! 

4. Veljeni Vartija-elokuvan pressitilaisuus Turussa <3 

En usko, että tätä tarvii enää enempää selitellä. Antaa kuvan puhua puolestaan.  #kiitollinensiunattuonnellinen PS. Jare on ihana Antti on vähän ihanempi, mut kyllä silti mun oma J on kaikista ihanin! (hän lähti kanssani tähän tilaisuuteen - ilman häntä en olisi päässyt paikalle) 

5. Aah, <3 Escada Celebrate N.O.W  <3 

Tämä tuoksu on vain yksinkertaisuudessaan täyttä rakkautta! Sain jouluna monia ihania lahjoja, mutta tämä tuoksu on ollut yksi ehdottomista lemppareistani, kiitos vielä pikkusiskolle <3 

6. Yökylässä Maria Veitola. 

Jee, hän on täällä taas. Marian yökyläilyt ovat olleet torstai-iltojen paras tunteroinen teekupposen äärellä.! 

 

Kiitos tammikuu, kohtelit mua ja meitä suht hyvin. Helmee helmikuun alkua tästä eteenpäin kaikille. 

With love;

-Ninni- 

 

 

 

 

Kommentit (1)

Rikki sisältä
1/1 | 

Moni "normaali" ihminen voisi ottaa asenteestasi mallia. Jäin katsomaan kasvojasi, en siksi, että ne olisivat rumat, vaan oikeastaan aika kauniit. Loppujen lopuksi jokaisella meillä on "virheemme", mutta se ratkaisee, kuinka ne kannamme, riippumatta siitä näkyvätkö ne vaiko eivät. Kaikkea hyvää ja kaunista sinulle!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
2018
Heinäkuu

Kategoriat