Näin totesi Kapteeni Jack Sparrow eilen leffan lopuksi. Tietyntyyppistä terapiaa kai tämäkin on.  Vietin eilen siis leffailtaa elokuvateatterin hämyssä oman itseni viehettävässä seurassa, kun ensi-iltansa (vihdoin) sai järjestyksessään 5:des Pirates of the Caribbean-elokuva, Pirates of the Caribbean, -Salazar's revenge.( Dead men tell  not tales.)  Liput oli tietty hommattu jo ennakkomyynnistä, kuten kunnon fani yleensä ja Innolla odotin millainen on Salazarin kosto. Aino harminpaikka illassa oli, kun leffasaliin ei saanu sitä rommicolaa mukaan ;) 

Elokuva, joka on saanut kriitikoilta kuraa, on yleensä sellainen jota kansa rakastaa. Eilen illalla koin parin tunnin aikana monenmoista tunteiden kirjoa; kun elokuva alkoi, silmistäni valui kyyneleet. Elokuvan edetessä koin niin iloa,surua, hämmennystä, yllättyneisyyttä. Muutamissa kohdissa koko n 500paikkainen sali nauroi ääneen, minä mukaan lukien. Tunsin suunnatonta onnellisuutta, jonkintasoista ymmärrystäkin Salazaria kohtaan. Odotusta. Jännitystä niin että välillä piti pidättää hengitystä. Jättää hörppy kokiksesta ottamatta koska piti keskittyä niin tarkasti siihen mitä seuraavaksi tapahtuu. Ekaa kertaa elämässäni mulle nousi myös kylmät väreet elokuvaa katsellessa. Että ei voi kun todeta: Huh huh. En voi sanoa kun WOW mikä elokuva ?3D tekee myös ihan oman lisänsä tähän. 

Yritän olla paljastamatta liikaa, mutta alla muutama erityinen juttu, josta leffassa pidin. 

?hauska & samaan aikaan ihana alku
?tykkäsin kokoajan muuttuvista juonenkäänteistä, vaikka tälläsessä leffassa niitä kyllä osaa odottaa niin ne pääsi pitkin elokuvaa silti yllättää.
?Black Pearl ❤…
?herranjestas, miten rakastuinkaan tän elokuvan lavasteisiin & animointiin.
?Will Turner ????? ja eräs toinen sulatti mun ❤:men
? Salazar oli ihan huippu!  Mietin miten tää hahmo on saatu uskottavasti osaksi koko tätä teemallista maailmaa mutta epäilykset olivat turhia. Hahmo on samaan aikaan vähän pelottava mut kuitenkin ehkä jopa ihailtava ja arvostettava.  Mun yksi lempihahmo tässä 5:dennessä elokuvassa. Ja kun kuulee syyn miksi hän janoaa kostoa Jackille niin ymmärtää ehkä Kummankin hahmon vähän paremmin.
?Tykkään siitä miten eräs kreikan historian Jumala on liitetty tarinaan.
?Johnny Depp ? Captein Jack Sparrow ei petä tälläkään kertaa. Erityisesti pidin siitä kun Jackille ominaisille jutuille saa selityksen.

Mussa on aina asunut pieni sisäinen merirosvo. Mä olen aina tuntenut oloni kotoisaksi lähellä merta ja sitä ympäröiviä tarinoita. Mulla oli tätä elokuvaa kohtaan suuret odotukset ja ne täytyy kyllä ihan täydellisesti. Lippu oli jokaisen euron arvoinen. Ehkä juuri siksi annan tälle elokuvalle ?????

 

With love;

-Ninni-

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
2018
Heinäkuu

Kategoriat