Istun hiljaa, tuijottaen tyhjää "paperia" jonka otin eteeni kirjoittaakseni jotakin. Olen istunut ja tuijottanut pian 15 minuuttia keksimättä mitään.  Halu kirjoittaa asiasta olisi, mutta tämä on eka kerta, kun tuntuu, ettei sanoja ole. Eikä ymmärrystä. Edellisillan uutiset Barcelonan tapahtumista saivat mielen jo apeaksi, mutta vielä kurjemmaksi olon tekee eiliset tapahtumat Turussa. 

Ne ovat käsittämättömän järkyttäviä ja anteeksiantamattomia. En voi lakata kysymästä MIKÄ helv... ajaa ihmisen tekemään jotain noin hirveää?? Ja miksi viattomien ihmisten pitää kärsiä?

Tänään edes juuri harmaiden pilvien raosta esiin tullut aurinko ei lämmitä mieltä niin kuin yleensä. Tänään en jaksa hymyillä, enkä olla se aina-niin-iloinen-Ninni.  Tänään koko Suomi, Erityisesti Turku ja lähikunnat surevat. Pelolle ei saisi antaa valtaa, (mitä vaan voi sattua missä vaan) mutta olisi vale, sanoa etteikö tämä pelästyttänyt. Tämä vaan meni vähän liian läheltä monellakin tapaa. 

Siitä huolimatta että tänään ei tee mieli ulos ja ehkä aavistuksen pelottaakin, haluan yrittää muistaa Presidentti Sauli Niinistön sanat, joita Kultarannassakin eilisen opastetun kierroksemme opas lopussa lainasi;

"Muistakaa, että olemme tutkitusti maailman toiseksi onnellisin maa, ja turvallisuudenkin suhteen sijoituksemme on kolmas." se on ehkä totta, mutta juuri nyt nekään eivät ehkä lohduta tai vakuuta minua tarpeeksi.

 

With love;

-Ninni-

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
2018
Heinäkuu

Kategoriat