Keväthän on symbolisesti uuden alkua. Luonto herää uudelleen, rakkautta on ilmassa jne.  Itsestäni on jo useana vuonna tuntunut, kuinka kevät on aina mahdollisuus aloittaa alusta, aloittaa puhtaalta pöydältä. Joka ikinen vuosi mulla on joku ihmeen pakottava tarve yrittää uusiutua tai päivittää jotakin.  Enkä edes ole keksinyt tälle sen erityisempää syytä.  Vaikka tänään pakkaset paukkuu ja käsi muistuttaa olemassa olostaan kokoajan hieman särkemällä, kevät on väistämättä pian täällä.  Mistäkö sen sitten huomaa? no fiiliksestä! Juuh, helmikuussa on vielä ehkä lunta, (mikä on täällä ihme!) mutta päivisin koko ajan pitempään jatkuva valon määrä saa ainakin minut jaksamaan paremmin ja innostumaan asioista enemmän.

Tällä kertaa  painosanalla  innostumaan. Se on useimmiten kiva juttu, mutta tiettekö sen tunteen kun innostutte jostain oikein kovin (etenkin meillä naisilla on taipumusta tähän)  ja sitten on se toinen osapuoli, se toinen järjen ääni,  joka vähän toppuuttelee - onneksi. :D  

Mua nimittäin on "purrut" jo tämän kuluvan vuoden aikana kärpänen. Eikä mikä tahansa kärpänen, vaan sisustuskärpänen.  Meidän kodin sisustuksessa ei varsinaisesti ole yhtään mitään vikaa, mä vaan oon nyt päättänyt että haluaisin kokonaisuuden ja yleisilmettä fressimmäksi, hillitymmäksi ja aikuismaisemmaksi.Tällä hetkellä meillä on huonekalut pääasiassa valkoisia, poikkeuksina sohva joka on ruskea, ja sänky jossa on musta verhoilu sivuissa. Pöydät ovat yhdistelmä valkoista/lasia.  Sisustustekstiilit, kuten matot verhot ja tyynynpäälliset ovat saaneet vuosien varrella pääasialliseksi värikseen limen/sammalenvihreän,  mutta nyt se jotenkin alkaa vähän kyllästyttää. Samoin kellarissa olevat turkoosit tekstiilit. Pidän paljon väreistä, mutta nyt kaipaan jotain vähän ajattomampaa tyyliä.

Koska emme voi muuttaa ilmettä tapetein, tai maalaamalla kun kerrostalossa asutaan, olen alkanut unelmoimaan "pienen budjetin sisustusmuutoksista", joissa lähinnä kaikki tekstiilit saisivat päivityksen. Sisustustarratkin ovat vähän siinä ja siinä - niitä kyllä haluaisin. Värimaailmaa ajatellessa mielessäni pyörii selkeästi yksi linja; harmaan eri sävyt, (valkoisen kaveriksi) beige ja vaaleanpunainen/vanha roosa ovat sävyjä joille juuri nyt sydämeni sykkii.  Mahdollisesti myös ripaus violettia., tai sen vastaväriä oranssia tuomaan hyviä energioita. Olen ihastunut myös muutamaan graafiseen kuviointiin, joten pienissä määrin nekin olisivat kivoja. Tyylillisesti en oikein osaa selittää mitä haen, mutta tiedän, etten halua mitään "suoraa kopiota" sisustuslehdistä - koti on paikka missä pitää näkyä myös siellä asuvien persoonien. Ehkä vähän tylsä ja liiankin turvallinen combo, mutta laitan tämän(kin) nyt lähestyvän 30-iän piikkiin. Mikä parasta; mieskään ei ihan täysin tyrmännyt ideointejani, kun hältä mielipiteitä tiedustelin.

Tämä projekti on ei tule käytäntöön eikä päätökseensä niin nopeasti kuin haluaisin, mutta jostain voin aloittaa;  Tori.fi, Ikea, Ellos, Cellbess, ja monet muut sivustot odottavat tutkijaansa ;) Jos sulla on mulle linkata tai vinkata jotain etsintöihini sopivaa, niin jaa se ihmeessä tohon kommenttikenttään!

 

With love;

-Ninni-

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
2018
Heinäkuu

Kategoriat