" Kevään makein uutuus Hartwall Jaffa Guarana! Hartwall Jaffa Guarana 0,5 l on uusi makea vaihtoehto herkutteluhetkiin. Eksoottinen guarana on energiajuomista tuttu maku, mutta juoma ei sisällä kofeiinia. Luonnollinen maku tulee aidosta hedelmästä."

Näin kuului houkutteleva ja kiinnostukseni herättävä tekstinpätkä noin viikko sitten, kun selaillessani nettiä törmäsin R-kioskin mainokseen, jossa kerrottiin ärrän sivuilla jaettavan 14 000 kappaletta etukoodeja, jolla pääsi lunastamaan ilmaiseksi tämän Hartwall Jaffan uutuuslimun. Limuthan ovat pahimpia sokeripesiä, eivätkä edes karkit vedä niille vertaa, vaikka nekin tietty ovat epäterveellisiä. Ajattelin että antaa nyt mennä vaikka epävirallisesti laihiksella onkin, - uutuuksien testailu on aina sallittu ;).  Olin yksi niistä iloisista, muutaman ystäväni lisäksi  jotka saivat koodin ja ajattelin kertoa teille nyt mielipiteeni/ajatuksiani tästä punaisesta juomasta pienehkön arvostelun kautta.

 

 

Tuote on siis Hartwall Jaffa Guarana, & kyseessä on 0.5l pullo.

  • Limun lunastin tälläkertaa siis yllämainitulla etukoodilla paikallisesta R-kioskista, mutta sen normaalihinta on 2,60€, joka mielestäni on tämän kokoisesta pullosta aika iso, mutta laittaisin sen kioskihinnoittelun piikkiin. Voi myös olla että ns. merkki maksaa... Ilman etukoodia en välttämättä olisi nyt tekemässä tätä juttua.

 

  • Syy, miksi päädyin limun hakemaan, oli lähinnä sen maku ja siihen liittyvä uteliaisuus.  En ole aiemmin kuullutkaan hedelmästä nimeltä guarana, joten päätin ottaa selvää miltä tämä maistuu. Mietin löytyisikö viimein jaffa minunkin makuuni, sillä useimmiten vannon Coca-Colan nimiin.  

 

Ja tätä mieltä olen;

  • Tuote ei ulkonäöllisesti pääse kauheasti yllättämään, mutta uutuusmaun etiketti on mielestäni hauska ja helposti erottuva. "Pakkauksen" koko on hyvä - pullo on helppo ottaa mukaan treeneihin, lenkille, leffaan, rannalle tai mihin ikinä keksiikään limulla, tai vedellä myöhemmin täytettynä.

  • Kun pullon avaa ensimmäistä kertaa sen sisältä pöllähtää hedelmäinen tuoksu. Jollain jännällä tavalla se tuo ensimmäiseksi mieleeni jonkin pesuaineen.  - En tiedä miksi, joten älkää kysykö.

 

  • Ensimmäinen hörppäys sen sijaan tuo mieleen kesän, ripauksella eksotiikkaa ja raikkautta. En tiedä myöskään sitä miksi, mutta limun punaoranssinen väri muistuttaa minua ensimmäisenä haaveilemastani pitsimekosta, jonka niin kovin tahtoisin kesäksi hommata. Pidän siitä että jokin juttu siivittää ajatuksia näin asiasta toiseen. 

 

  • Limu on kevyesti hiilihapotettu, ja siinä maistuu hedelmä kuten on luvattu.  Makumaailma on samaan aikaan makea ja raikas, mutta ehkä hiukan liian "mehumainen" omaan makuuni. Tiettekö se lasten punainen "skumppa" jota kaupoista saa, tää on vähän verrattavissa siihen. Mutta ei siltikään mikään paha. Mutta jos juot tätä, niin juo se kylmänä!

 

  • Pakkaisin tätä mukaan kesäiselle piknikille patongin tuorejuuston ja jonkun kivan salaatin seuraksi. Tää saattaisi toimia myös boolissa, taikka kakun kostukkeena. Omatekoisena mehujäänä/sorbettinakin vois olla ihan jees, mutta kannattaa lisätä esimerkiksi jotain hedelmäpaloja sekaan.

 

Suosittelen tätä kaikille niille yhtä utelijaille kokeilijoille kuin itse olen, en kuitenkaan voi sanoa että juoksisin itse hakemaan tätä kaupasta heti edellisen loputtua, niin suurta ihastusta tämä ei mussa tälläkertaa saanut aikaan. Voi olla että tämä johtuu etäisesti siitä etten ole ikinä tykännyt energiajuomista, joissa tätä guaranaa yleensä pääasiassa käytetään. Onkohan tämä muuten tehty niille energiajuomien lipittäjille - olisi ainakin  turvallisempi vaihtoehto, koska ei sisällä tuota kofeiinia...

Kokonaispisteet tälle uutuudelle omalta osaltani ovat;  7,5p/10p

 

Oletko sinä  jo maistanut  Jaffa Guaranaa? piditkö siitä? samaistutko ajatuksiini?

 

With love:

-Ninni-

 

 

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
2018
Heinäkuu

Kategoriat