Kuukausi toisensa jälkeen menee yhä vaan nopeammin, - ainakin siltä musta tuntuu. Jälleen on aika koota niistä mukavimmista ne parhaimmat, joten tässä ois taas suosikkilista teille. 

 

Heinäkuun suosikit:

 

1.  kännykkä kuntoon. <3 

VIHDOIN. Kännykkäni koki pienen, mutta hyvinkin kohtalokkaan kolauken n vuosi sitten ollessamme Blockfesteillä Tampereen Ratinan stadionilla, ja sen myötä puhelimeni näyttö meni rikki. Nyt, viimein se on taas kuin uusi; kiitos ihanan mieheni joka vaihtoi kännyn näyttölasin uuteen, tilattuamme sen ensin netistä. 

 

2. Yyterin reissu 

Ihana reissu, muutamasta meistä riippumattomasta syystä huolimatta. Ensi kesänä kyllä varmasti uudelleen.  <3 kuvia ja mietteitä voit käydä tsekkaamassa aiemmasta jutustani nimeltä "Visiitti Yyteriin"

 

3. pienet, odottamattomat yllätykset. 

Se tunne, kun vanhemmat soittaa, ja pyytää sua luokseen syömään koska tietävät sun viettävän yksinäistä viikonloppua, on jo itsessään ihana arkinen ylläri,  mutta sen lisäksi pitää esille nostaa nämä pari seuraavaa;          

Sain erääänä päivänä ruusun, kaupan pihalla, kun tulimme kaupasta pois. Ruusun antajat vain halusivat ilahduttaa ohikulkijoiden päivää <3 

Sain myös äidiltä pienen yllärin, hän oli teetättänyt minulle näköiseni mukin; 

 

4. +20-28 astetta. 

Epäilen, että ette tarvitse tähän  enempää perusteluita. :) #koskakesäon<3 

 

5. Kirsikat

Mansikat ovat hyviä ja niitä on tullt kyllä syötyä, mutta kirsikat ovat myös marjoista lempparilistani kärkipäässä.  Muutama litran pussi on tullut haettua heinäkuun aikana... Suurin osa on mennyt omaan suuhun, mutta pieni määrä riitti myös piiraaseen. 

 

6. unikeonpäivä

Tämä on jokavuotinen traditio, ja koko kesän kohokohta täällä Naantalissa. Aamuvarhaisesta aamuyön pikkutunneille asti wanhan kaupungin rannassa hyvän seuran, hyvän ruuan, ja viileiden juomien sekä  markkina -ja tapahtumahumun keskellä vietetty päivä.   Jälleen kerran oli niin hauskaa että.! Kiitos kaikille mukana olleille.  Tämän vuotiseksi unikeoksi valittiin toimittaja, Lassi Lehtimäki, ja koko illan kruunasi kesän ehkä odotetuin keikka; Ihana JVG Naantalin kaivohuoneella.  <3 

 

7. sukulaisten näkeminen. 

Always my family, forever my friends. Sukulaisia on aina kiva nähdä <3   

 

8. elokuun suunnittelu 

Kaikenlaista kivaa on vielä viimeiseksi kesäkuukaudeksi suunnitteilla... Kuulette niistä ehkä myöhemmin. 

 

9. Uuden Päivän uusinnat. 

Mä oon ollut tosi pitkään vannoutunut Salatut Elämät fani,  Jossain vaiheessa kuitenkin kävi niin, että sarja jonka parissa on kasvanut, ja kokenut ekan "ihastuksen" menetti hohtonsa, ja nykyään sitä kattoo sillon tällön satunnaisesti kun sattuu muistamaan. Salkkareiden tilalle olen löytänyt jotain paljon parempaa, TV2:selta 3x viikossa tulevan sarjan nimeltä Uusi Päivä.  Maltan tuskin odottaa, että uudet jaksot alkavat, onneksi vanhoja jaksoja on tullut läpi kesän. :) 

 

10. vielä on kesää jäljellä ...

... Vielä tulee kauniita päiviä. Vaikka elokuu onkin jo hyvässä vauhdissa. 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
2018
Heinäkuu

Kategoriat