Kuten menneellä viikonlopulla blogin facebookin puolella pahoittelin, tämä postaus tulee tällä kertaa valitettavan isolla viiveellä. Musta on vaan monena viimepäivänä tuntunut, että päivästä loppuu tunnit kesken. On tainnut tuo ulkona lähes alati hellivä lämpö, josta muuten on nautittu tehdä tehtävänsä. Oman juttunsa tietysti vielä tuo allergia oireineen, joka väsyttää ja vie ns.ylimääräisen energian siitäkin huolimatta että syön lääkkeitä. Mutta kuten se kuuluisa sanontakin kuuluu;"parempi myöhään, kuin ei milloinkaan" joten tässä teille nyt vihdoin ja viimein 

 

HUHTIKUUN SUOSIKKINI

(joka muuten on tähänastisien listojen oma henk.koht. lempparini)

 

1. aurinko/lämpö/valoisuus.

Niinhän se on, että parhaimmat asiat ovat yksinkertaisia ja ilmaisia. Huhtikuu toi mukanaan kauan odotetun auringon ja valoisat illat.  Mitä pidemmälle kuukausi eteni sitä lämpimämmäksi ilmakin muuttui ja sekös tälläistä ehdotonta kesäihmistä ihastutti. Ja se alkavan kesän ensivihreys tuli vielä kaupan päälle! - Se on jotain niin kaunista.  Allergiasta huolimatta nautin siitä. 

  

 

2. risteily 

Kuun puolivälissä suunnistimme avopuolison kanssa Itämeren aalloille seilaamaan. Laivaanmeno Iltana nautimme huikeasta Rock The Ballet-esityksestä, ja seuraavana päivänä hyvästä ruuasta, juomasta sekä toistemme seurasta. Juhlistimme laivalla myös hieman etukäteen kultani syntymäpäivää, joten järjestin hänelle ja ( itselleni siinä samalla ;) ) pienen hemmotteluhetken laivan SPA-osastolla.  Yhdistetty hartiahieronta+kasvohoito hoito  sai kummaltakin kokemuksen jälkeen täydet 5 tähteä. Fiiliksiä ja kuvia risteilyltä pääset kurkkimaan tämän linkin takaa;  http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/pisaran_verran_poikkeavampi/itameren_aalloilla

 

3. kampaaja

Monen kuukauden odotuksen jälkeen, pääsin vihdoin ja viimein taas luottokampaajani käsittelyyn <3 Kamalaasta juurikasvusta pääsi taas hetkeksi eroon. Tää kampauskin oli ihana, kesti juuri niin kauan kun oli tarkoituskin. 

   

 

4. hiustenhellimisviikko Sokoksissa&Emotioneissa 

Edelliseen viitaten, haluan pitää uusista hiuksistani huolta ja värin kirkkaana pitkään. "Rukouksiini" vastattiin jälleen, kun hiustenhellimisviikot ajoittuivat taas niin hyvään ajankohtaan, ja sain lähes säännöllisessä käytössäni  sekä lopussa olevat KC Professionall merkkiset sävyttävän shampoon&tehohoidon ostettua todella kivalla alennusprosentilla. Nyt on taas varastot täydennetty.!

 

5. Viktoria's Secret body mist x3 

Risteilyllä(kin) tuli ehkä hieman shoppailtua. ;) Alunperin tarkoituksena oli löytää sopivan mieto,ja raikas kesätuoksu arkiseen käyttöön, ja se kyllä löytyikin. MUTTA näitähän ei siis voi olla liikaa... :D Jotenkin jännästi Ninni ei voinut vastustaa tarjousta "osta 2 saat 3. kaupan päälle". Myönnettäköön että näää kaikki on jo ollu käytössä ja niiiiiiiin ihania. !!!! 

 

 

6. Onnenonkija sekä Jungle book. 

Huhtikuussa nautittiin myös muutama leffa ystävien kanssa. Onnenonkija oli hauskasti toteutettu, ja toi ehkä jopa hieman huvittavallakin tavalla bloggaajan näkökulman eri asioihin.  Plussaa sai myös se, että elokuva oli kuvattu mulle tutuissa maisemissa. Odotan jo innolla sen ilmestymistä DVDksi, että pääsemme selvittämään ystäväni kanssa sen, mitä vessapaperissa oikeen luki.  

Jungle book puolestaan sai minut haukkoman henkeäni useasti visuaalisen toteutuksen takia. Ja koska Disney:n elokuvat ovat niin iso osa kultaista lapsuusaikaa, niin olihan tämäkin pakko päästä katsomaan. Ja se oli juuri niin hyvä, kun olin ajatellutkin. 

 

7.  vappu <3 

Oli tänä vuonna mitä ihanin. Ja harvinainen. Aurinko paistoi, ja ulkona oli +20 astetta. Ehkäpä nämä kuvat puhuvat puolestani: 

 

8. elävä kirjasto. 

Hieno, uusi kokemus oli myöskin lainattavana "kirjana" olo.  Tapahtuman idea on siis ehkäistä ennakkoluuloja johonkin/jotakin kohtaan. Yllätyin miten fiksuja nuoria paikallisessa yläasteessa jossa tapahtuma järjestettiin on. Kävimme todella hyviä keskusteluja, ja toivon että sain annettua heille yhtä paljon, kuin he antoivat minulle. 

 

9. Terassikauden avaus. 

Jotenkin jännästi tuo kohta 1. oli osasyyllinen vapun tienoilla tähän  :D 

 

10. Hyvä ruoka, parempi mieli. 

Olihan se hieno fiilis ekan palkan tullessa käydä ulkona syömässä, ystävän kanssa, jota näkee valitettavan harvoin. 

 

Tälläisiä jutskia piti sisällään huhtikuu. Kohta onkin jo toukokuun listan vuoro, ja on täällä luonnoksissa muutama juttu odottamassakin. Kun saisi ne vaan julkaisukuntoon niin tekin pääsisitte niihin "käsiksi".

 

With love; 

-Ninni-

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
2018
Heinäkuu

Kategoriat