Mä en yleensä kopioi mun henkilökohtaiselta Facebook-tililtäni mitään blogiin, mutta nyt teen poikkeuksen, koska koen sen aiheelliseksi. Tiedän, että blogini on julkinen, ja vapaasti kaikkien luettavissa (enkä aio sitä tulla muuttamaan)  ja haluaisin että jokaisen lukijani lukukokemus olisi mukava, ja aiheen sellainen joista minun on luontevaa kirjoittaa.  Onhan kyseessä arjestani kertova blogi. Olen myös siviilissä aktiivinen Facebook päivittäjä, joten minun ja läheisieni menemiset ovat hyvin näkyvillä. Nyt on kuitenkin käynyt ilmi, että jotakin tämä selkeästi tuntuu "häiritsevän" enkä tiedä oletko vain blogini lukija, vaiko mahdollisesti tuttu, taikka perheenjäsen/sukulainen. Siksi jaan tämän pienen tekstin myös tänne, toivoen että se tavoittaa sinut, jotta ymmärtäisit edes hieman enemmän.... 

Postaus jonka lisäsin omalle henk.koht Face tililleni n 8 tuntia sitten kuuluu näin:

" Mä vihaan sitä, kun ei voida sanoo asioita päin naamaa jos on jotain sanottavaa, vaan ne saa kuulla jotain toista kautta... Näin kävi taas tänään ja  se jos mikä saa mun veren niin kiehuu....! Jos se että päivitän tänne omalle sivulle jotain mulle tärkeetä, mulle tärkeiden ihmisten kanssa tekee musta rikkaan (työkyvyttömyyseläkkeellä elävän) ja leuhkan niin haistakaa *****! Jos jotakin tälläinen suhteellisen viaton toiminta häiritsee, piilottakaa julkasut, tai poistakaa kokonaan kamulistalta. Sillä te musta pääsette.

Mä elän mun elämää just niin kun haluun, ja meen ja tuun just niinkun parhaaksi näen. En tartte siihen ketään kertomaan mitä voin ja mitä en.

Kesäsin mun on helpompi ja huolettomampi yksinkertasesti vaan LIIKKUA, mun lievästä raajahalvauksesta ja huonosta tasapainosta johtuen niin totta helv****sä silloin asioita/juttuja tehdään ehkä myös enemmän. Näin ollense saattaa näkyä myös mun lempivuodenaikanani mun rahanmenossa. (ja siksi syksysin ja talvisin säästän rahaa kesään koska tiedostan asian)  Mutta sekin on yksin mun asia, ja olen sen kuitenkin aina budjetoinut. Yksin - ja yhdessä X:n kanssa.  Näitä asioita - ja reissuja kun meillä on tapana kustannella enempi  yhdessä. 

Mä en aio elää MUN elämää 4 seinän sisällä tekemättä mitään, ja surkutella mun työttömyyttä ( joka muuten ei todellakaan ole oma valinta, ja johon koko ajan yritetään saada muutosta!!! ) ja syrjäytyä/masentua,  mut ilmeisesti mun työttömänä niin pitäis tehdä. Koska kuulemma vain työssäkäyvillä on tälläisiin kivoihin asioihin oikeus.

Mä en oikeasti ymmärrä ihmisiä, joiden oma elämä tuntuu olevan niin köyhää/väritöntä/tylsää että tälläisestäkin asiasta pitää tehdä elämää suurempi ongelma ilman pätevää syytä ... Tai että ylipäätään pitää sekaantua toisten menoihin.   Me ollaan kuitenkin vielä toistaiseksi kahden, ja suhteellisen nuoria - vapaita tekemään asioita ilman suurempia velvoitteita.  - Mikään tai kukaan ei voi kieltää minua, kumppiniani tai meitä yhdessä nauttimasta elämämme parhaasta ajasta! Se miten ja missä sen teemme on täysin meidän oma valintamme. 

Ja tähän loppuun pakko julkisesti kertoa vaikken ole tilivelvollinen kellekään, että joo, mulla on edessä ihanan ihmisen kanssa tässä elokuussa vielä yks isompi reissu. Ihan vaan, koska meillä kesä loppuu vasta, kun elokuukin loppuu. Me yövytään 2 yötä hotellissa ILMASEKSI koska mä oon saanu kerättyä tässä muutamien vuosien varrella pisteitä kanta-asiakkaana niin paljon, että sain varattua 2 palkintoyötä. Syyskuussa on tulossa myös piknik-risteily joka on MAKSETTU jo alkukesästä. 

Kuten kaikki ne muut menot joita mun seinällä on saattanu kesän mittaan näkyä, kuten keikat tyttökavereiden, tai muun seuran kaa on tarkoin suunniteltu/ennakoitu; liput on ostettu tyyliin alkuvuonna, niiden ajankohta on vaan osunu sopivasti kesään... Ja niistäkin suurin osa on ollut meiltä kotoa ihan  kävely/bussimatkan päässä!

Että näin. Turhaan taas kadehtivat ihmiset, jotka eivät mua selkeästikään tunne/tiedä muuta kun nimen, mutta luulevat tietävänsä niin paljon enemmän panettelee...  ärsyttää vaan kun jonkinasteinen liikkuva tietotoimisto rikkinäisen puhelimen kera on liikenteessä, ja sieltä puuttuu ne tärkeimmät; faktat. Ei nähdä kun puut metsältä, vaikka siellä on paljon muutakin ... 

Ei mulla nyt muuta... Kiitos&anteeks avautumiseni mut se helpotti edes hetkeks. 

Ihanaa keskiviikkoa kaikille <3 " 

 

Että tällästä tähän päivään... Aina ei mee noi nallekarkit tasan, mutta onneksi tämä päivä on pian ohitse ja tän kaiken voi jättää taakseen. Jatkossa pyrin taas ilahduttamaan teitä parhaan kykyni mukaan, ja synnyttämään mielekästä luettavaa tekemisistäni ja menemisistäni.   Mä olen sen luontoinen ihminen, että tarvitsen jatkuvasti jotain pientä äksöniä ympärilleni ja erityisesti vielä kesäisin.   Kun arki koittaa lasketaan taas lähikaupassa ja kotona hyvinkin tarkkaan, mihin sitä rahaa laitetaan. 

Kaikkia ei voi, eikä tarvitse miellyttää, mutta olen vilpittömästi pahoillani jos tämä tuottaa nyt sille jollekin pahan mielen, mutta en ole ikinä pelännyt tuoda mielipiteitäni julki. Tänään en tehnyt sitä tullakseni huomioiduksi, vaan selventääkseni asioita juuri sinulle.  Toivottavasti ensikerralla ymmärrät. 

 

 

With love; 

-Ninni-

Kommentit (4)

Vappu-Tuuli
2/4 | 

Hei Ninni!

Tuollaista puhetta pitävät kateelliset ns. hyvätuloiset ihmiset, jotka itse eivät pysty säästämään ja budjetoimaan samanlaisiin menoihin! Älä kuuntele mokomaa naputusta vaan anna mennä! Elämä on tehty nautittavaksi :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
2018
Heinäkuu

Kategoriat