Niillä vietimme suurimmaksi osaksi kohta takanapäin olevan viikonlopun. Risteilylle oli tarkoitus mennä vasta vapuksi, kullan syntymäpäivänkin kunniaksi, mutta aikaistimme sitten reissua pyynnöstäni päästä näkemään Gracella vielä tämän viikonlopun olevan Rock The Ballet. - esityksen.  Kullalla ei ollut mitään ajatusta vastaan, sillä hänkin ajatteli vapuksi muita tapoja viettää aikaa. :) 

Ja tuumasta toimeen -  pian oli jo valmiiksi varattua matkaa muutettu sopivampaan aikatauluun, matka maksettuna ja Viking Linen terminaalissa odottamassa laivaan nousua. :).  Saisin kirjoitettua risteilystä pitkän, yksityiskohtaisen stoorin mutta ehkä tällä kertaa annan vain kuvien puhua puolestaan, tämän lyhyen tekstinpätkän siivittämänä: 

" Jos viime marraskuussa laivalla ollessa biletettiin ankarasti, niin mennyt vuorokausi oli kyllä omistettu sitten senkin edestä nauttimiseen ja rentoutumiseen kaikilla aisteilla; illalla Rock the ballet sai haukkomaan henkeä, & tuli juotua parit drinkit. Aamuyön pikkutunneilla löydettiin kuitenkin hyttiin ja tyhjennettiin  se pieni baarikaapin sisältö, joka kuului hyrin hintaan. Nukahdimme siihen meille niin luksusleveään sänkyyn kun mietimme miksi huone oli niin viileä. Noh onneksi peittojen alla oli lämmintä. Aamulla heräsimme hieman ennen Tukholmaan saapumista kauniiseen auringonpaisteeseen ja sitä ikkunasta avautuvaa maisemaa olisi voinut tuijottaa ikuisuuden. Niin teinkin, aamiaista nautiskellen. Buffet puolestaan oli ehkä parhain tähän mennessä mitä Gracella ollessa oon syöny, mutta kyllä koko reissun kohokohta oli ehdottamasti SPAosastolla vierailu ei saunan ja porealtaan, vaan hartiahieronnan&kasvohoidon muodossa. Ostin kullalle hoidon etukäteisenä synttärilahjana, niin otin sitte itelleni kans oman. Ja se oli just sitä mitä itekin oon kaivannut vikat 10v. Kello kulki armottoman nopeaa, vähän liiankin ja kaikki päättyy aikanaan - sitä ennen ehdittiin onneks vielä käymään pakollinen käynti Viktoria's Secretsissä ja shopping worldissa. Ihana, onnistunut reissu, mitä nyt jäi ehkä ihan pikkuusen harmittaa etten ehtiny vikaa drinksua huomaan kun piti olla jo nousemassa laivasta pois & kesällä varmaa sitte sen(kin) takia uusiks. Kiitos kulta taas tästä yhteisestä reissusta - toivottavasti tykkäsit mun pikku ylläristä "  

                                                                                            

 

 

 

 

 

With love; 

- Ninni - 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
2018
Heinäkuu

Kategoriat