Musiikki on todella isossa roolissa mun elämää, Sillä on ollut, ja on edelleen tosi suuri vaikutus mun erilaisiin elämänvaiheisiin - ja tilanteisiin.  Mä harrastan laulamista ja käyn vaihtelevalla menestyksellä tanssimassa. Töissäkin taustalla soi aina radio, en osaisi kuvitella työpäivää ilman sitä taustalla. Iltasin/vapaalla kotona on useasti Spotify äänessä lempiartistien tai top 50 listan muodossa.  Aina löytyy tilanteeseen kuin tilanteeseen sopiva biisi. Voisin melkeimpä sanoa, että musiikki on parasta huumetta mitä tiedän. Välillä tuntuu kuin eläisin kokonaan sen kautta, sen voimalla. Joistakin kappaleista tulee vieläkin merkityksellisempiä, kun niihin yhdistyy jokin tapahtuma, koettu tunne taikka jaettu hetki. Niitäkin löytyy pitkä lista.

Menneen, ja (onnekseni) sateisen viikonlopun myötä otin pitkästä aikaa oman mp3-soittimeni sisällön käsittelyyn. Aloitin sillä, että tyhjensin sen ihan kokonaan. Muuta en sitten viikonlopun aikana saanutkaan aikaiseksi, kuin innoistuin tekemään sivussa kaikkea muuta.

Mulla on yleensä jokin (melko usein toistuva)  teema, jonka perusteella valitsen juuri sen hetkiset biisit soittimeen, ja niillä taas sitten pärjää seuraavat, yleensä n 3 kuukautta eteenpäin. Valitsemieni kappaleiden pitää myös sopia siihen fiilikseen mitä milloinkin haen. Plussaa vielä on,  jos biisin nimessä on jotain teemaan sopivaa. 

Juuri tänään, tiistaina tuo teema on (yllätys yllätys) kesä. Pitkä kuuma ja edessäoleva kesä. Fiilikseksi se määrittelee kaiken rakkaudesta lomailun huolettomaan meininkiin, ja juhlinnan. kautta letkeään ja rentoon oleiluun. Sillä lailla, että voit tuntea ja kokea biisin joka ikisellä aistilla silloin kun sen kuulee.  

Tosi nopeasti mp3:nen voisi täyttyä mun lempiartisteista, ja genrestä mutta tällä kertaa en halua niin. Nyt haluaisin heittää pallon teillepäin ja tiedustella, mikä mielestänne olisi kuunneltavan arvoinen biisi, joka sopii hakemaani teemaan ja fiilikseen, jota minä en ehkä vielä tiedä, tai joka on jäänyt ehkäpä unholaan/liian vähäiselle kuuntelulle?  Tavoitteenani on siis tehdä osittain teidän seuraajien kanssa yhdessä koottu lista, joten älä turhia ujostele. Jätä rohkeasti oma suosikkisi kuunneltavakseni, ja mahdollista synkronointia varten linkkinä tai kommenttina kommentteihin.  Alla top 10 lista niistä biiseistä, jotka ovat jo voittaneet sydämeni puolelleen omina vakiovalintoina tällä vuosittaisella kesälistalla. 

Olen synkronoinut soittimeeni mm jo nämä: 

1.  Nylon Beat - #Kuumallehiekalle

2.  Valvomo - #Mikäkesä

3. TikTak - #Kesälauantait 

4. Pitbull - #Internationallove

5. Anna Puu -  #Onnenviipaleet 

6. Fintelligens -  #Mikäboogie

7. Shakira - #WheneverWherever

8. PMMP - #rusketusraidat

9. Enrique Iglesias - #Bailando (espanjaksi) , 

10 Tämän jaetun sijan saa 

Los Del Rio  -  mikäs muu kuin legendaarinen #Macarena & Las Ketchup #Theketchupsong

Vuodesta toiseen toimivat, vaikka ovatkin aikamoisia korvamatoja. Näitä on kuulkaa tanssittu! 

Kuten näitä kaikkia edellämainittuja.  Nää biisit ei oo mitenkään paremmuusjärjestyksessä, vaan listasin vaan 10 ekaa jotka nyt iha eka pääty soittimeen. Moni mainitsemisen arvoinen kipale jäi vielä mainitsematta, mutta niihinkin liittyy ihan yhtä isoja tunteita, rakkaita muistoja. Aivan varmasti nekin tulevat löytämään vielä myöhemmin tällä viikolla tien soittimeeni. 

ja pakko kertoa teille yks BONUS. Sokerina pohjalla on biisi, josta muistan itse(kin) tykänneeni, Aquan Barbie girlin ja Mr. Presidentin Coco Jambon  lisäksi jo kun  vielä oli olemassa MTV:n musiikkikanava. Mutta aina ja niin valitettavan harvoin kun sitä kuuntelee, niin tulee niin hyvä mieli.  Kyseessä siis on... 

11. Peter Andre - #Mysteriousgirl. :D 

Pystyn aistimaan lievän järkytyksen siellä ruutujen toisella puolen. Sempä takia jätetään tämä nyt vaan tähän. 

 

With love;

-Ninni- 

Kommentit (2)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
2018
Heinäkuu

Kategoriat