"Jos olen sitä mitä syön, olen todennäköisesti aika magee tyyppi"- tälläisellä tekstillä sonnustettu t-paita sopisi minulle kuin nenä päähän. 

Olen aina tykännyt lukea erilaisia - ja tyylisiä arvosteluja, joten ajattelin että ehkä minäkin voisin sellaisia alkaa tekemään täällä blogin puolella.  T-paitaa en ole vielä onnistunut löytämään, mutta siitä huolimatta suuren suklaa- ( & kahvi)addiktin unelma on aina päästä testailemaan uusia tulokkaita ensimmäisten joukossa.  Olisi kivaa jos jollekin arvostelukerralle saisin  ylipuhuttua  mukaan  ystävän/ystäviä mielipiteitään heittelemään Näin tekin saisitte enemmän irti niistä.  

Tästä alkaakin siis epäsäännöllisen säännöllinen "Ninnin testissä" juttusarja,  jonka jokainen "osa"  julkistuu teidän lukijoiden iloksi aina lauantaisin niiltä osin kun jotakin mielestäni tarpeeksi kiinnostavaa arvostelun kohteeksi löytyy. Toiveita voi toki myös heitellä kommentteihin.  Pääasiassa siis arvostelujen kohteeksi tulevat päätymään uutuusmakeiset, & elokuvat, mutta kuka tietää mitä muuta matkan verralla keksinkään. ..  Mutta koska pääsiäinen on jo ovella, mikä olisikaan  parempi vaihtoehto aloittaa arvostelut kuin suklaa. 

                                    

                                                  

Tämän "juttusarjan" neljä (4) ensimmäista osaa kuluvat Fazer Travel-suklaalevyjen ja neljän eri kaupungin parissa, joista ensimmäisenä vuorossa on  Copenhagen eli kööpenhamina.En ole itse koskaan käynyt Kööpenhaminassa, mutta tahtoisin kyllä kerran suurena Disneyfanina päästä näkemään livenä pieni merenneito patsaan.   Koska olen ottanut käytäntöön lapsuudesta tutun karkkipäivän, ja karkkihammastani jo selkeästi hieman kolottaa, niin jätetään haaveilu sikseen, ja aloitetaan!  

 

Ninni testaa:

Karl Fazer Travel - Copenhagen

rasberry&liquorice infused into delicious white chocolate.

 

ENSIKSI... 

Mikä tuote? 

- Fazerin uusi 130g travel perheen suklaalevy, makuna valkosuklaa-vadelma-lakritsi. 

 

Mistä & hinta?

- Naantalin S-market, 1,95€ 

 

Mitä kautta kuulit tuotteesta?   

- TV:ssä mainostettiin. 

 

Mikä tuotteessa houkutti, & miksi päädyit ostamaan sen? 

- Tämä yhdistelmä kuulosti mielenkiintoiselta, ja halusin testata sitä. 

 

Odotukset tuotteelta? 

- Odotuksia ei varsinaisesti ollut. 

 

Tätä mieltä olen... 

 

Tuotteen ulkonäkö/pakkaus?

- Vaaleataustainen kääre suklaan ympärillä on mukavaa vaihtelua, ja saa tuotteen hyvin erottumaan kaupan hyllyltä.  Se on väritykseltään pirteä & raikas  Pakkaus on mielestäni myös kivankokoinen. 

 

Maku?

Suklaa oli kevyttä, mutta samalla kermaisaa. Sen pystyi huomaamaan jo ensimmäisellä palalla. Vadelma&lakritsi maistuvat juuri sopivalla tavalla. Valkosuklaa on aina ihanaa, mutta kun siihen lisätään liikaa jotakin, niin senkin saa helposti pilattua. Vaikka pidän lakritsistakin hyvin paljon, niin mielestäni pelkkä vadelma olisi toiminut tässä suklaan kaverina paremmin. 

 

Kenelle? 

 Henkilölle,  joka haluaa maistaa jotain jännää makuyhdistelmää. 

 

Missä tilanteessa sopivin?

- Itse nautin tämän levyn kotisohvalla televisiota katsoen, mutta pystyn helposti kuvittelemaan vaikkapa pitkän junamatkan hyvän kirjan ja tämän suklaan kanssa. :) 

 

Mihin muualle voisi käyttää? 

- Mietin tätä pitkään. Oli kyseeessä mikä tuote vaan, mulle on tärkeetä että se on mahdollisimman muuntautuva ja monikäyttöinen.  Tätä suklaata  voisin kokeilla leipoessa,  ja siitä voisi tulla muffinien kuorrutteena aikas kiva. 

 

Ostaisitko itse uudelleen? 

- Ehkä. En välttämättä karkkipäivän karkiksi, mutta voisin kokeilla uudestaan esim yllämainitussa, eli leipoessa. 

 

Suosittelisitko tuotetta ystävälle? 

- Kyllä, jos hän pitää Classicin -valkosuklaa-salmiakki jäätelöpuikosta, hän saattaisi tykätä tästäkin. 

 

Kokonaispisteet tälle tuotteelle: 

6p / 10 pisteestä. 

 

Muita kommentteja; 

- Kun suklaalevy on päässyt loppumaan, älä heitä käärettä heti roskiin! Kääreen sisäpuolella on nimittäin koodi, jonka voit käyttää osoitteessa http://karlfazertravel.com/fi Kannattaa käydä katsomassa mitä kaikkea kivaa koodista voikaan paljastua. 

 

 

Ensi viikolla "matkustetaan" sitten makujen parissa Rio De Janeiroon... Olen aina halunnut matkustaa Etelä-Amerikkaan monestakin syystä. Ehkä vielä jonain päivänä sen teenkin - unissani. :D  Siihen asti voin viettää täällä Suomessa  ja todellisuudessa melko mageeta elämää. :) 

 

                                                                                               With love;

                                                                                                - Ninni -  

 

 

 

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
2018
Heinäkuu

Kategoriat