Viikko on kulunut siihen pisteeseen, että on lauantai. Sehän tarkittaa blogin puolella uutta makeaa  arvostelua, jossa  on tällä viikolla luvassa jatkoa edelliselle. Vuorossa on  siis nelihenkisen Karl Fazer travel -suklaalevyperheen toinen jäsen,  ja  kaupunkina oma ennakko-suosikki Rio De Janeiro.  

 

Ninni testaa:

Karl Fazer Travel - Rio De Janeiro,

MINT & CHOCO DROPS Infused into delicious milk chocolate. 

 

ENSIKSI... 

Mikä tuote? 

- Karl Fazer travel - Rio De Janeiro, - suklaalevy 130g 

 

Mistä & hinta?

- Naantalin S-market, 1,95€ 

 

Mitä kautta kuulit tuotteesta?   

- TV:ssä mainostettiin, ja sen jälkeen näin kaupassa. niin en voinut olla vastustamatta kiusausta, ja tämä tarttui mukaan. 

 

Mikä tuotteessa houkutti, & miksi päädyit ostamaan sen? 

- koska halusin maistaa tätä suklaata,  ja tietää eroaako muista vastaavista miten paljon. Kun kävin ostamassa suklaan, se oli asetettu näkyville muiden travel-levyjen kanssa erilliseen "massaan" ja siksi erottui paremmin joka taas oletettavasti sai tekemään ostopäätöksen. 

 

Odotukset tuotteelta? 

- odotukseni olivat aika korkealla, koska rakastan minttusuklaata. 

 

Tätä mieltä olen... 

 

Tuotteen ulkonäkö/pakkaus?

-  Tämä saattaa nyt kuulostaa vanhan toistamiselle, mutta  vaaleataustainen kääre suklaan ympärillä on  edelleen mukavaa vaihtelua, ja saa tuotteen hyvin erottumaan kaupan hyllyltä.  Se on väritykseltään pirteä & raikas  Pakkaus on mielestäni myös kivankokoinen ja keväinen. Juuri oikea väritys tälle Rio De Janeiron levylle. 

 

Maku?

Mmm... Minttusuklaa ei voi olla kun hyvää. Kun pakkauksen avasi ekaa kertaa jo pelkkä mintun tuoksu, joka kääreen sisuksista pöllähti  oli niin ihana. Maussa minttua oli juuri sopivasti ja maitosuklaa oli juuri sellaista kuin muistinkin Fazerin maitosuklaan olevan. ( valitsen suklaata ostaessa useimmin Marabou:n levyjä)  suklaan seossa olevat pienet suklaarakeet antavat kivaa suutuntumaa. PIDIN TÄSTÄ! 

 

Kenelle? 

- ihmiselle, joka ei halua ostaa ns. "sikaa säkissä", vaan pelaa varman päälle ja luottaa mieluummin tuttuun ja turvallisempaan vaihtoehtoon. 

 

Missä tilanteessa sopivin?

- en keksi yhtään tilannetta, mihin tämä ei muka sopisi...  Mutta itse nauttisin tätä mieluiten kahvikupillisen kanssa. 

 

Mihin muualle voisi käyttää? 

. tämä(kään) kysymys ei mielestäni tarvitse yksityiskohtaista vastausta.  Minttusuklaa on niin muuntautuvainen että vain mielikuvitus on rajana sen käytölle; kokeile sitä  vaikkapa kaakaoon, muffineihin, kakun kuorrutteeksi tai vaikkapa kesällä "dippinä" mansikoille, banaanille, tai appelsiinille... 

 

Ostaisitko itse uudelleen? 

- ostaisin, ehkä vielä heti tänään käyn hakemassa  :D <3 

 

Suosittelisitko tuotetta ystävälle? 

- kyllä, jos minttusuklaa on hänen lempparilistalla. 

 

Kokonaispisteet tälle tuotteelle: 

10p/ 10 pisteestä

 

Muita kommentteja; 

- Lyhyeksi perusteluksi pisteistä voisin todeta, että hyvä ja toimiva tuote, joka täytti odotukseni ja hinta-laatusuhdekin kohtasi.   Monikäyttöisyys on myös plussaa.  Erinomaisen hyvä näin pääsiäisen tienoilla. 

- Kun suklaalevy on päässyt loppumaan, älä heitä käärettä heti roskiin! Kääreen sisäpuolella on nimittäin koodi, jonka voit käyttää osoitteessa http://karlfazertravel.com/fi Kannattaa käydä katsomassa mitä kaikkea kivaa koodista voikaan paljastua. 

 

Rio De Janeiro on koettu, ja se oli täyttä rakkautta koko 10 pisteen edestä. Saa nähdä, yltääkö ensi viikon kaupunki samaan, kun vuorossa on  LONTOO.

 

With love; 

- Ninni - 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
2018
Heinäkuu

Kategoriat