" Ethän korjaa minussa mitään ethän yritä mua pelastaa ethän hioo minusta mitään pois ei siinä onnistuneet toisetkaan ...

... Sinä valitsit minut ja minut sinä sait otathan minut tälläisenä kuin oon? " 

 

Noniin. Kröhöm...

Mä kuulen usein kehuja & kadehtivia kyselyjä siitä että mulla on hyvä itsetunto, mistä se kumpuaa.?  On kuitenkin olemassa muutama asia, joissa se on ihan kaikkea muuta kuin huipussaan. Tässä niistä yksi;

Mä olen koko ikäni ollut pullukka, enkä oikeastaan koskaan ole pitänyt itseäni erityisen kauniina. Mutten myöskään rumana.

Se nyt on sanomattakin selvää että mä en ole (eikä musta ikinä tule) mikään bikinifitness kilpailija. En edes pluskoon missi - ja älkää huoliko en mä sellaisesta koskaan oo haaveillukaan. 

Silti mä seison jokaikinen päivä peilin ja vaatekaapin edessä arvostellen itseäni ja kehoani, jossa mä milloin mitäkin vihaan. Moni mun lähipiirissä tietää, että olen perso makealle & kaikelle muullekin epäterveellisille, & myönnän se myös näkyy minussa, mutta myös moni muu asia vaikuttaa ulkomuotooni. Mä tiedän että joitakin tämäkin kuva postaukseni yhteydessä nyt saattavat ällöttää. Mut ihan sama.Jotkut tarvitsevat ehkä Nitroja nähdessään kuvan, koska he näkevät ruman ja läskin naisen joka aiheuttaa sydänoireita. Mutta ihan sama.

Uimapuku on ollut minulle aina viimeinen vaihtoehto, se vastenmielisin vaatekappale jonka voin kuvitella pukevani päälleni. Olen aina surrut, kuinka en kehtaa liikkua missään uikkareissa häpeämättä itseäni. "Jouduin" pari viikkoa sitten tilanteeseen, jonk myötä minun oli hankittava uusi uimapuku. Olin kauhuissani mutta myös hieman iloinen. JEE!

Mietin kuitenkin miksi ostaa uimapuku kaappiin vain 1 käytön takia kun en sitä kehtaa käyttää muuten. En ole edes kesä/rantakunnossa.Sitten pysähdyin ajatuksineni kuin seinään. Kuka helv***i senkin määrittää milloin olet siinä surullisen kuuluisassa kesä/rantakunnossa. ???!! Olet rantakunnossa juuri silloin kun pystyt viemään itsesi sinne rantaan ja nauttia kesästä.  

Nykymaailmassa ulkonäköpaineet ovat järkyttävän suuria. Miksi ihmisten on niin vaikeaa hyväksyä se mitä ovat - etenkin luonnostaan ilman kaikenmaailman rasvaimuja tai hurjia dieettejä.  En ymmärrä.

Eniten tässä koko jutussa minua huvittaa se, että itse suren ulkonäössäni lievää ylipainoani, enkä esimerkiksi sitä hieman enemmän hämmennystä herättävää asiaa; syntymämerkkiäni. 

Itselle tämä on ollut koko ikäni ristiriitaisin ja kestävä "projekti", ja harkitsin todella pitkään tämänkin jutun ( ja kuvan!) julkaisua. Mutta koska tiedostan myös sen tosiasian että olen hyvä juuri tälläisenä kuin olen, niin antaa nyt mennä - tämän kerran ;)  En ehkä ole kaunein,  mutta kelpaan näin. Se riittää. 

Haluan kiittää paria tahoa, jotka saivat minut ajattelemaan näin, ja kerrankin tuntemaan itseni edes hetkellisesti kauniiksi -  myös uudessa uimapuvussani.

Minä olen minä. Aito oma itseni enkä mikään photoshopattu supermalli jota kuuluu ihannoida. Toivottavasti ihmiset arvostavat sitä piirrettä minussa, ja monissa muissakin enemmän. "

 

 With love;

-Ninni-

Kommentit (1)

Marjan Hetkiä
Liittynyt17.10.2015
1/1 | 

Olet täydellinen juuri sellaisena kuin olet. Miksiköhän meidän on niin vaikea hyväksyä itseämme sellaisina kuin olemme: olemmehan syntyneet täydellisinä ihmisinä. Minäkin olen tosissani tehnyt töitä sen eteen, että riittäisin itselleni. Silloin tällöin kuitenkin yllätän itseni edelleen peilin edestä moittimista itseäni. Ollaan onnellisia elämästämme ja olemassaolostamme.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
2018
Heinäkuu

Kategoriat