" Kun aamulla herään mä tuntee voin sen, tää on kaunis päivä, mä oon onnellinen. Sama mulle vaikka satais taivas ois pilvinen, tää on kaunis päivä mä oon sopivasti onnellinen... " 

Näin laulelee kappaleessaan Robin, jonka fanipiiriin en varsinaisesti kuulu, mutta nämä sanat kuvaavat hyvin mennyttä viikkoa, ja menneitä päiviä. 

Tänään vietetään kansainvälistä onnellisuuspäivää. Itse sain tiedon päivästä tänä vuonna ensimmäistä kertaa, mutta se kuulosti mielestäni hyvältä.  Onnellisuus on moniulotteinen asia, joka vaikuttaa moniin eri asioihin, Se ei merkitse kaikille todellakaan samoja asioita, joten siksi minusta on nyt hyvä hetkeksi istua miettimään mitä onnellisuus minulle itselleni merkitsee.

Olen sitä mieltä, että jokaisessa päivässä on aina jotain positiivista, vaikkei sitä ehkä suuremmin tulisikaan huomioiduksi. Kyllähän välillä on päiviä, jolloin tuntuu ettei ole mitään sellaista asiaa jonka takia iloita. Mutta siinä tilanteessa, pyydän että mieti uudelleen. Kuten saamassani kortissa ( kuvassa ) todetaan ei sen tarvitse olla suuri, eikä arvokas. 

 Tämän takia haluan haastaa ennenkaikkea  itseni, mutta myös jokaisen teistä jotka tavalla tai toisella löydätte lukemaan blogiani; #100HappyDays - haasteeseen.  Tämä on joskus  jo kiertänyt mm facebookissa, mutta musta tuntuu että nyt on aika herättää haaste uudelleen.

Tarkoitus on siis ottaa 100 päivän ajan kuva asiasta, joka sinut on tehnyt juuri sinä päivänä onnelliseksi. Kuvaa ei saa selitellä sen enempää - anna kuvan puhua puolestasi. Kuvan oheen laitetaan tunnisteet #100happydays ja esim #day25  

Eikä nyt mitään paniikkia siellä, sillä uskon tietäväni miten reagoit. ;)  Kuvien EI tarvitse olla mitään hienoja, vaan idea on juuri siinä että pienetkin jutut tekevät arjesta paremman. Tämä on helppo toteuttaa esim instagramissa, lähetä minulle seurantapyyntö jotta voin ottaa sinut sen hyväksyttyäni itse seurantaani.  ( nick on; @pisaranverran )  mutta jollet omista tiliä, jätä kuva tunnisteineen tämän postauksen kommentteihin. 

Aloitan itse haasteen tästä pävästä ja toteutan sen blogissa,  joten 100 päivää täyttyy  omalta kohdallani  27.6.16 jos oikein laskin.  Tässä alla siis mun eka kuva haasteeseen liittyen;  #100happydays #day1 

 

Arjessa, ne pienet mitättömiltä vaikuttavat asiat, ovat juuri niitä joista onnellisuus elämässämme muodostuu. ei siihen tarvita eikä vaadita  mitään suurta että voit olla onnellinen tai iloinen.  Olen tiedostanut tämän jo pitkään, mutta kun rakas ystäväni menehtyi  muutama vuosi sitten vain kuukausi ennen 30-vuotispäiväänsä, tajusin asian vielä entistäkin paremmin. Onnellisuus lähtee itsestä, ja voimme vaikuttaa siihen itse,  mutta se voi silti ilmetä monin eri tavoin.

Välillä vain tuntuu, että nykyään ihmisten on vaikeaa iloita ja olla onnellisia tässä ja nyt, Hetkessä joka on käsillä. Miksemme voi olla onnellisia siitä mitä meillä jo on?! Aina löytyy joku juttu mikä tekisi muka onnellisemmaksi, mutta onko todella niin?  Onko onnellisuus yliarvostettua vai pidämmekö sitä itsestäänselvyytenä, kuten montaa muutakin asiaa jota ei pitäisi. ?! Tehkää itsellenne palvelus, ja lopettakaa turha valitus ja jossittelu.  Olkaa iloisia ja onnellisia siitä mitä on. 

Mistä sinä olet onnellinen? 

 

With love;

- Ninni - 

 

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
2018
Heinäkuu

Kategoriat