Kuukausi on vaihtunut, tuoden mukanaan jo muutamia merkkejä alkavasta keväästä. Blogin puolella se tarkoittaa sitä, että on taas aika koota menneen kuukauden lempparit yhteen, joten eiköhän aloiteta.  Tässä on helmikuun "parhaimmisto." 

 

 

                                                 Helmikuun suosikit

 

 

1.Ystävänpäivä. 

Ihanin aamu ehkä koko helmikuussa. <3 Sain aamupalan sänkyyn, ja keittiön pöydällä odotti kimppu tummanpunaisia ruusuja.  Kyllähän se on niin, että ystävänpäivä pitäisi olla jokapäivä. Ystäviä tulee huomioida ympäri vuoden ihan arkisillakin jutuilla, pääasia on että välittää. Silti tämä nykyään ehkä hiemankin kaupallinen juhlapäivä, on minulle ja avopuolisolleni erityinen, me nimittäin kihlauduimme 14.2.2011. Lyhyelläkin matikalla on helppo laskea että vietimme tänä vuonna tuota maagista 5-vuotispäiväämme.  Vaikka ruusun piikit pistelevätkin välillä, en vaihtaisi näistä vuosista yhtäkään pois, korkeintaan vaan ehkä muutaman yksitäisen päivän. On vaan hullua ajatella, että yhdessä on jo kuljettu viisi kokonaista vuotta. !  Juhlistimme päiväämme käymällä ulkona syömässä.  

 

                                              

 

2.  Lauhtuneet pakkaset. 

Tammikuussa paukkui pakkaset täälläkinpäin Suomea, ja lumikin näyttäytyi isoina määrinä. Hetkellisesti sai nauttia siitä "postikorttiunelmasta" ja talvi tuntui oikeasti  talvelta .  En ole ikinä erityisemmin tykännyt talvesta, mutta nyt nautin täysillä. Ainoa asia joka minua ärsytti, oli ihmisten valitus kylmyydestä. Se on mielestäni vain asenne - ja pukeutumiskysymys, sillä ei se ilma muutu yhtään sen lämpimämmäksi vaikka kuinka valitetaan. Kieltäydyin kuuntelemasta turhia valituksia säästä, mutta oli olihan se ihan jees, kun pakkaset viimein helmikuun puolella lauhtuivat. 

 

3. PartyLite- kutsut. 

Kuun puolenvälin paikkeilla olin ystävän luona kynttiläkutsuilla.  Paljon kaikkea ihanaa siellä olikin, ja hyvässä seurassa kuin  huomaamatta  iltapäivä vaihtui nopeasti iltaan ja ilta yöhön. Hauskaa kuitenkin oli,  ja odotan pientä tilaustani saapuvaksi lähiaikoina.  :). 

4. Cheek. 

No kuka muu muka? voin vaikka lyödä vetoa, että osa mun läheisistä tulisi juosten meidän oven taakse mittaamaan minulta kuumetta, jollen hehkuttaisi tällä listalla Cheekkiä edes pikkusen. Joten pakko kai se sitten on. :D  Kieltämättä, valehtelisin jos väittäisin ettei mennyt viikonloppu upeine keikkoinen ja Hesareissuineen olisi ollut yksi helmikuun parhaimpia <3 

 

                                       

 

5. Ryvita sesame rye näkkäri. 

 Kyllä. Olen yllättänyt miten täyttävä iltapala tai välipala voi pari näkkäriä olla. Vähän kalkkunaleikettä, ja kurkkua päälle niin avot.  

                                               

6.  Sosekeitot. 

Bataatti-porkkana peruna-purjo vai punajuuri-aura? ehkä sittenkin vaan perus tomaatti? Kuten edellisestä saattoi havannoida, olen pienillä muutoksilla muokannut ruokavaliotani helmikuun aikana kevyemmäksi, ja kasvispainotteisemmaksi. Erilaiset sosekeitot ja kanasalaatti ovat olleet kovassa syönnissä. Muutama päivä sitten tehtiin vaihtelun vuoksi kasvispihvejä&perunamuusia. 

 

                                          .

 

7.  Näppärä USB-lamppu 

Tein kuun alussa näppärän löydön IKEAsta. Vihdoin löysin pieneen tietokonenurkkaani tarpeeksi valaistusta, antavan, ja pieneen tilaan sopivan ratkaisun, joka ei ollut hinnalla pilattu. Plussaa on myös se,ettei se häiritse iltaisin muita. 

                                              

 

8. Turun Sanomat eteisen lattialla aamuisin. 

Meille ei normaalisti tule kotiin muita tilattuja letiä kuin Cosmopolitan & Aku Ankka. Osaatte varmaan päätellä kumpi näistä  tulee kummalle ... Helmikuun 12 päivä alkaen postiluukusta on tippunut varhain aamuisin Turkkari. Eräs sukulaiseni halusi suunnata 3kk ilmaiset lehdet tulemaan meille, ja täytyy myöntää että se on sitä arjen luksusta, kun aamulla voi aamukahvin äärellä lukea päivän lehden.  Joten kiitos tästä <3  

 

9. Palmolive body butter wash - suihkusaippuat. 

Minulla sattui olemaan suihkusaippua vähissä ennen joulua, ja näitä sai tarjouksessa 2 johonkin tiettyyn hintaan cittarissa, joten tarjous tuli käytettyä. Valitsin vaihtoehdoista herkullisimman kuuloiset, ja olen odottanut jo jonkin aikaa, että pääsen testaamaan tuota chocolate passionia. Odotus kyllä niin palkittiin, kun testasin tuotetta ekan kerran. Saippuan tuoksu on verrattavissa siihen, kuin oikeasti laittaisi palan suklaata suuhun, oikein oivallinen apu makeannälän yllättäessä siis. 

 

                                        

 

10.  Parveke. 

Kuka sanoi, ettei parveke voi olla viihtyisä myös talvella?  Mä pidän sisustamisesta, ja parveke on yksi niistä asioista asunnossamme, joka on mielestäni ehkä jopa hieman "kesken" sen suhteen. Odotan jo kovin, että laittaa narsissit  ja helmililjoja laatikoihin. Siihen menee ehkä vielä tovi, mutta siihen asti nautitaan vielä tästä talvisemmasta stailista sekä tunnelmasta valojen luomana. Jos maaliskuu toisi mukanaan auringon, voisi tuolla ehkä kupposen kaakaotakin nauttia... 

Siinä niitä jälleen oli  - 10 arkista asiaa, jotka tuottivat iloa menneellä kuulla hieman muita enemmän.  Olin ajatellut, etten ota listoihin mitään ns. " teemaa" mutta näköjään tässäkin kuussa kulkee  nyt ihan selkeästi yksi  punainen lanka. Mitä luulette, toistuuko tämä ilmiö vielä kolmannen eli  maaliskuun listan osaltakin? entä mitä piditte listasta?? 

 

                                                                               With love; 

                                                                                - Ninni - 

 

                                                                          

 

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
2018
Heinäkuu

Kategoriat