Helmikuu on jo hyvässä vauhdissa, joten on aika kurkistaa bujooni. Käytin koristelussa ystävänpäivän kunniaksi Simple Storiesin Romance-tarrasettiä ja tarroihin sointuvia washiteippejä. Kokeilin myös viikko/sivu tyyliä. Työvuorot tuttuun tyyliin omiin bokseihinsa.

Lumisissa maisemissa on ollut ihanaa lenkkeillä, mutta kyllä tämä lumimäärä jo riittäisi. Puiden oksat näkyy katkeilevan lumen painosta ja valotkin vilkkuu varsinkin tuulisella säällä. Kodinkoneet ilmoittaa ahkeraan, milloin ovat "back in business". Täytyy myöntää, että yöunia häiritsee tämä piipshow. Astianpesukone, sähköuuni, mikro ja pakastin rallattaa kuorossa sillä hetkellä, kun sähköt tulee takaisin. Ei siinä muuten mitään, mutta kun ne sähköt ei osaa päättää ovatko päällä vai poissa ja tätä pohdintaa tapahtuu monta kertaa peräkkäin. Noh, olemme kuitenkin välttyneet pitkiltä sähkökatkoilta ja se on pääasia. Vettä on varattuna kanisteriin ja hellapuut on aina hollilla, koska ilman aamukahvia ei elämästä tule mitään.

Pitkien sähkökatkosten pelastus on tuo iso traktorin perään laitettava aggregaatti, jolla saadaan sähköt tarvittaessa koko tiluksille. Ei meistä ihmisistä niin väliä, mutta nuo eläimet on eri juttu...

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Käsitöitä, bujoilua ja askartelun iloa. Värikästä elämää maatilalla. Niistä on tämä blogi tehty. 

Hae blogista