Enkä nyt tarkoita kestojulkisuutta tai menestyvää yritystä. En edes sisäistä sankaruutta tai uutta perhettä. Hesarin (21.1.16) mukaan Sarasvuo kirjoitti puoli vuotta kirjaa ja tuli kasvattaneeksi itselleen pakin. Joku ystävistäni arveli, että minun liikakiloni sulavat kesään mennessä. En ole siitä ollenkaan varma, sillä myös nyt päättyvälle vuorotteluvapaalle asetetut tavoitteet ovat vielä saavuttamatta.

To do! -listani oli täynnä aika tavallista tekemistä, mutta juuri mikään niistä ei napannut, kun sain kerrankin keskittyä kirjoittamiseen. Tämän blogin perustaminen sentään onnistui -- kaksi päivää ennen töiden alkamista.

Vaatekaapit: siivoamatta

YO -leivonnaisia pakkaseen: tekemättä

Pyykkihuolto, joka kuuluu yleensä miehelle: ei sujunut

Myös arkena hyvää ruokaa yhdessä: Pah!

Päivittäinen kuntoilu: ihan hävettää

Ystävien tapaaminen: harveni entisestään??

Aloita Twitterin käyttö: tyttäreni lähettämän videon mukaan Antti Holma tietää, kuinka siinä kävi.

Edellisten sijaan könysin monesti aamutakkisillani koneen ääressä vielä miehen palatessa töistä. Kyselin tukka likaisena, mikä päivä nyt on ja mitenkä tuo kello on jo noin paljon. Nukuin huonosti, en huolehtinut itsestäni enkä muista. Välillä jopa huokasin, että minun olisi päästävä töihin lepäämään. Onneksi en sentään ollut luvannut leipoa kaikkia Onnellinen leipuri -kirjan reseptejä. Muuten pakki olisi vielä painavampi. Ja Huoh! pari juttua sentään toteutui.

Sanoita miehelle synttäribiisi ja järjestä kunnon 50v. juhlat: onnistui!

Opettele elokuvatyökalun käyttö ja lataa videot Youtubeen: Jes!

Tein minä toki myös jotain sellaista, mitä en osannut etukäteen suunnitella: autoin nuorinta lastani muuttamaan pois kotoa. Nyt meitä on kaksi aikuista viidessä huoneessa ja täällä on aika hiljaista. Se onkin yksi syy, miksi rajaan blogini aihepiirin näin: Elina Pulli kirjoittaa kuumien aaltojen lämmittämästä elämästä, naisena ja äitinä olemisesta, tyhjästä pesästä ja siitä, ettei rintasyöpäkokemuksensa jälkeen suostu pelkäämään enää mitään. Ei edes haikeutta kaikuvia huoneita, eikä varsinkaan epäonnistumisia. Joskus Pulina Ellille saattaa tulla pakottava tarve kirjoittaa myös pienistä lapsista ja liikkumisesta.

Jatkan sinnikkäästi kohti yhtä tavoitettani. Tehtävälistan kärjessä on edelleen se, että saan seuraavan kirjani käsikirjoituksen niin valmiiksi, että voin luovuttaa sen kustannustoimittajalle. Kässärin kirjoittamisen ja kuntokuurin lomassa postaan tänne blogiin lyhyen jutun kerran viikossa. Toivon, että pysyt mukana. Halutessasi voit kertoa, mitä sinä ajattelet tehtävälistoista, aarrekartoista tai unelmien ääneen sanomisesta. 

Kommentit (20)

Eila S-V

Kiitos Pulina Elli :), mukavasta ja hymyn suupieliin tuovasta kirjoituksesta - niin armollisen mukava kuulla, että aina ei mene muillakaan niin kuin on ennalta hienosti suunnitellut. Tsemppiä!

Säde

Tehtävälistoista en välitä, mutta unelmat.. ahh unelmat ja aarrekartat!

Kiitos tästä blogista :)

Pulina Elli
Liittynyt7.3.2016

Kiitos itsellesi Säde. Minä vasta opettelen tätä ja siksi vastaan vasta nyt. Kirjoittelen jatkossa kerran viikossa ja vastailen mielelläni viesteihin.

Onnenhuuma

Kiitos Pulina Elli! Noi tehtävälistat saattavat olla aika vaarallisia. Sitäpaitsi kaksi onnistuneesti suoritettua tehtävää on jo aika paljon. Onnea hienosta blogista!

MammaMia

Loistavaa Pulina Elli! Innolla odotan viikottaisia "kohtaamisia" ja sitä uutta kirjaa ;)

Pulina Elli
Liittynyt7.3.2016

Kiitos MamnaMia. Viiottaiset kohtaamiset vievät kohti uuta kirjaa, mutta Tukkasurman jatko-osa on vasta hautumassa.

Pulina Elli
Liittynyt7.3.2016

Hei Uh. Kiitos ja anteeks. Vähän höhlää vastailla vasta nyt, mutta tämä on tämmöistä opettelua, ajatusten jakamisen ja myös tekniikan osalta.

Pulina Elli
Liittynyt7.3.2016

Hauska nimi sulla ja mulla on ne isot kengät: 43. Pitäisiköhän tehdä yksi postaus isokenkäisistä naisista?

Seuraa 

Elina Pulli kirjoittaa naisena ja äitinä olemisesta, tyhjästä pesästä ja siitä, ettei rintasyöpäkokemuksensa jälkeen suostu pelkäämään enää mitään. Ei edes vanhojen muistelua tai haikeutta kaikuvia huoneita, eikä varsinkaan epäonnistumisia. Joskus Pulina Ellille saattaa tulla pakottava tarve kirjoittaa myös varhaiskasvatuksesta, pienistä lapsista ja liikkumisesta.

Blogiarkisto

2017
2016

Kategoriat