Hei!

Olen 20-vuotias tyttö ja opiskelen Hämeen ammattikorkeakoulussa muotoilua pääaineenani jalkineet. Rakastan tuotteiden suunnittelua ja valmistusta. Nyt on meneillään toinen opiskeluvuosi. Syksy on lähtenyt liikkeelle tehokkaasti ja monta asiaa on yhtä aikaa työn alla. Kerron myöhemmin nyt meneillään olevista projekteista.

Tänään laitan pari kuvaa työstä jonka olen tehnyt viime syksynä. Kyseessä on eräänlainen harjoitustyö, jonka suunnitteluun ja tekemiseen oli aikaa kaksi päivää.

Tehtävänä oli suunnitella ja valmistaa nahkainen kännykkäkotelo täysin käsityönä. Mulla oli niin huono puhelin etten viitsinyt sille ruveta tekemään mitään suojusta, joten tein kotelon tabletille.

Mittailin tablettia ja piirsin pahvisen kaavan, johon merkkasin näytön suuruuden ja kameroiden paikat. En ole ennen tehnyt vastaavaa, eikä ollut aikaa tehdä harjoituskappaletta, joten piti vaan testata mitä käy. Nahkaa leikattiin puukolla (terävällä kirurginveitsellä) ja ompeleiden reiät paineltiin naskalilla, jonka jälkeen ommeltiin kappaleet yhteen nahkaneulalla.

Tuote onnistui yllättävän hyvin ja se on ollut kovassa käytössä :D

 

Tänään meillä oli valokuvausta ja pääsin vihdoin ottamaan tuotteesta studiokuvia!

En ole mikään kokenut kuvaaja, mutta hyvässä studiossa saa räpeltäjäkin tyydyttäviä otoksia. (:

 

 

 

Kommentit (3)

Seuraa 

Punapäisen tytön elämää, muotoiluopintoja ja käsityöprojekteja

Blogiarkisto