Täällä on juhlittu pienimmän 2v synttäreitä menneellä viikolla. Tällä kertaa ei järjestetty isoja juhlia, vaan sankaria on käynyt juhlimassa pitkin viikkoa vieraita. Pieni on ollut onnellinen ihmisistä ja juhlahumusta ympärillään. Synttärisankarin suurinta herkkua on uudet perunat, lohi ja mansikkakakut, joten niitä on sankarille tarjoiltu. 

Lomalla ollaan koko perhe ja on ollut aikaa olla yhdessä ilman kiirettä. Kesälomalla on oltu paljon kotona ja mökillä. Nautittu kaikesta "pienestä" lähellä. Pyöräretkistä, kävelyistä, luonnosta, metsästä ja kotieläinpuistoista. On käyty testaamassa savusaunaa ja uimarantoja. Löhöilty sohvalla ja luettu kirjoja. Leivottu ja nähty ystäviä. Nautittu omasta kodista ja hitaista aamuista. Ihana kesä. 

Mukavaa viikkoa! 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla