Tasan vuosi sitten, tämä pieni oli vasta haalea merkki raskaustestissä. Epäuskoisena katsoin testiä kädet täristen. Itku siinä pääsi. Onnen kyyneleet. 

Niin monta vuotta odotettu ihme antoi pienen lupauksen itsestään. Ja siinä se nyt makoilee. Katselee suurilla nappisilmillään meitä ja jokeltelee ensimmäisiä äänteitä. Nauraa käkättää ja potkii pienillä jaloillaan vimmatusti eteenpäin. Tutkii maailmaa ja katselee tarkkana kaikkea ympärillä tapahtuvaa.

Rakastaa sisaruksiaan ja niiden leikkien seuraamista. On oppinut kiljumaan ja kääntymään. Hulinoi joskus öisin ja pitää meitä aikuisia hereillä. Osaa hyvin käskeä vanhempiaan erilaisilla äänensävyillä. Nautiii varvashieronnasta ja hemmottelusta sohvalla, sillä isin ja äidin sylissä on paras paikka. Näyttää niin syötävän suloiselta, että jo tunnin ero saa väsyneenkin äidin kiljumaan ikävästä. 

Tänään meillä on neljä kuukautta yhteistä matkaa takana ja toivottavasti monen monta kuukautta vielä edessä. 

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla