Aurinkoisten ilmojen saattelemana lähdettiin viettämään viikonloppua Saimaalle. Saimaan Holiday Club -kylpylä kuuluu meidän suosikkeihin, vaikka ajomatkaa Tampereelta tänne tuleekin. Kylpylä on kauniilla paikalla Saimaan rannalla ja tekemistä riittää paljon.

Nämä aurinkoiset ilmat kutsuivat olemaan pihalla koko viikonlopun, vaikka kylpylästä löytyykin vaikka mitä tekemistä myös sisältä. Käveltiin rannalla, oltiin puistossa ja vietettiin aikaa kylpylän kattoterassilla, josta löytyy myös allas, palju ja sauna. Kattoterassilta pääsi myös käymään kylpylän puolella alakerrassa. Tämä olikin paras ratkaisu vauvan kanssa, sillä vauva sai nukkua rauhassa rattaissa päikkärit isompien lasten polskiessa altaassa. Pienin rakastaa vettä yli kaiken ja nautti myös altaassa pulikoimisesta paljon. Pieni naurunkäkätys kuuluikin koko ajan vauvan polskiessa altaassa. 

Lapset olivat odottaneet malttamattomina äitienpäivä yllätysten kanssa ja kantaneet ne reissulle mukaan. Ihana oli kuunnella pienten supsutusta koko edellisen viikon ylläreistään. Tämä vuosi taisi olla ensimmäinen, kun malttoivat olla kertomatta etukäteen mitä ovat askarrelleet. Äitienpäiväviikonloppu oli ihana, aurinkoinen ja lämmin. Paras lahja oli saada viettää yhdessä aikaa lasten kanssa ilman kiirettä. Pussata vauvan pikkuisia varpaita ja kaapata rakkaat peiton alle kainaloon.

Kommentit (1)

Clara
Liittynyt27.2.2018
2/1 | 

Pitäisi joskus käydä Holiday Club Saimaalla kesäaikaan. Kuulostaa ihanan rentouttavalta viikonloppulomalta, jonka kruunasi äitienpäivä :) Muistan lapsuudestani saman innostuksen, kun olin askarrellut äidille kerhossa/eskarissa äitienpäivälahjan.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla