Kaupallinen yhteistyö- Jollyroom

Eilen satoi odotettu ensilumi ja ulos oli päästävä heti kokemaan talven riemu. Oikeilla varusteilla lumessa möyriminen on huomattavasti mukavampaa, eikä kylmä pääse yllättämään. Nämä Nordbjornin talviuutuudet pääsivätkin heti oikein kunnolla testiin. Ulkona heitettiin kuperkeikkoja ja kärrynpyöriä, sekä tehtiin lumienkeleitä. Aika suloinen näky oli nuo kolme sisarusta lumisateessa, yllään kaikilla samanlaiset vaatteet. 

Vanhemmille lapsille puettiin alle lämpimät Icicle merinovilla -asut ja kengiksi lämminvuoriset Nordbjørn Blizzard-talvisaappaat. Villaiset asut takkien alla pitävät lämpimänä ja kuljettavat kosteuden pois iholta. Vauvalla haalarin alla oli lämmin fleecehaalari. Fleechaalarin hihan- ja lahkeensuut voi kääntää, jotta pienet kädet ja jalat pysyvät lämpimänä. 

Nordbjørn Avalanche Parkatakki on täysin vedenpitävä ja sen vesipilariarvo on huikea 10 000. Takin hengittävyyskin on huippuluokkaa ja sen heijastinnauhat suojaavat pimeällä. Ensilumessa takki ja vaatteet olivat todellisessa kokeilussa, eikä kumpikaan lapsista valittanut kylmyyttä. Tämä takki on mielestäni myös kivan näköinen ja sopii ulkoilun lisäksi kauppareissuille. 

Lasten varusteet oli kunnossa, mutta Ransu koiraa kävi hieman sääliksi. Ransun turkki kerää kaiken lumen ja reesu on hätää kärsimässä ensilumessa. Jollyroomilla on vielä hetken Nordbjornin valikoima täynnä todella hyviä alehintoja, joten kannattaa käydä tsekkaamassa täältä puuttuvat talvivarusteet kuntoon. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla