Kotona on hyvä olla. Sisarusten sylissä- maidontuoksuinen suu, silkkinen tukka ja pehmeä iho. Kaikki haluaa pidellä poikasta sylissä kilpaa. Sen hetken, minkä toinen on unimaailmastaan hereillä. Nämä päivät on menneet siivillä. 

Jokainen päivä on uusi ja joka päivä tutustutaan toisiimme lisää. Kolmannen lapsen kanssa osaa nauttia ihan erityisellä tavalla vauva-ajasta, eikä ole enää kiire mihinkään. Tuntuu, että päivät menee nopesti ja pieni kasvaa silmissä. Ihan liiankin nopeaa! 

Heinäkuun pojan ensihetket on tallennettu tuhansiin valokuviin. Mitään näistä hetkistä ei halua unohtaa. Pienet sormet ja varpaat ovat maailman suloisinta. Sitä toivoo, että kesä jatkuisi vielä pitkään ja vauvakuplassa saisi kellua ihan rauhassa vielä tovin. Näitä ainutlaatuisia hetkiä tulee vielä ikävä- eikä niitä saa enää koskaan takaisin. Ei haittaa yöheräilyt, eikä valvomiset. Meillä on jotain maailman upeinta tuhisemassa sängyn vieressä. 

Pysy aina pikkuveljenä. Olet meille maailman rakkain ja kauneinta mitä maailma voi antaa. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla