Mainos

Kaupallinen yhteistyö Feelia 

Moni blogia seurannut varmasti tietääkin, että meillä leivotaan ja askarrellaan paljon. Kaikkea ei kuitenkaan valmisteta aina alusta alkaen itse. Välillä syödään kaupan puolivalmiita ruokia, jotta aikaa jää kaikkeen mukavaan. Aktiivisen perhe elämän keskellä on hyvä pysähtyä välillä miettimään, mitä kaikkea voisikaan tehdä helpommin. Miksi häpeäisi puolivalmiiden ruokien käyttöä, jos sitä kautta vapautuu paljon lisää aikaa perheelle. 

Puolivalmiiden ruokien käyttö on helppoa ja vaivatonta ja nykyään terveellisiäkin vaihtoehtoja löytyy paljon. Feelialta on mahdollista tilata edullisesti kotiinkuljetettuna yli 100 esivalmistettua kotiruokaa tai valmiiksi räätälöityjä ruokalistoja. 

Tytär halusi askarrella ja leipoa viikonloppuna ja siksi päätimme valmistaa ruoan nopeasti. Meidän viiden hengen perheelle riitti 600g lohikeittoaines. Tytär mittasi veden ja kerman, joka lisättiin keittoainesten kanssa kattilaan. Keitto oli kiehauttamisen jälkeen valmis ruokapöytään. Katettiin pöytä hieman juhlavammin viikonlopun kunniaksi ja herkuteltiin soppa perinneastioista. 

Meidän perheen yksi suosikeista on perinteinen lohikeitto. Keitto on lisäaineeton, mutta säilyy jääkaapissa kuukausia. Herkullinen ja terveellinen keitto valmistuu noin viidessä minuutissa. Yksi parhaista asioista näissä puolivalmiissa ruoissa on ollut myös se, että lapsi osaa valmistaa ruoat itse.

Kiusaukset, laatikot ja sosekeitot ovat kuumentamista vaille valmiita ja keittoihin lisätään valmistuksessa vesi ja kerma liemeksi, jonka jälkeen keitto kiehautetaan. Kun aikaa ei kulu perunoiden kuorimiseen, jaksaa lisäkesalaatin tehdä todennäköisemmin. Ja varmasti myös askarteluun tai herkkujen leipomiseenkin jää aikaa. 

Feelian puolivalmiit ruoat säilyvät vakuumipakkauksissa pitkään ja ne voi ottaa jääkaapista käyttöön heti tarvittaessa. Kiire saattaa yllättää suunnittelematta ja silloin ruoka on saatava nopeasti pöytään. Ennen kaikkea näistä puolivalmiista ruoista löytyy paljon erilaisia herkullisia kotiruokavaihtoehtoja. 

Herkullisia ja edullisia ruokia voit tilata kotiovellesi uudesta Feelia Ruokakaupasta. Alekoodilla HUVIKUMPU10 saat 10 % alennusta uuden verkkokaupan tuotteista 23.2 asti. Me käytetään varmasti palvelua jatkossa paljonkin. Voita itsellesi upea Feelia Perheboxi (arvo 46-69 €) Huvikumpu-instagramissa

Artikkeli sisältää kumppanuuslinkkejä, joiden kautta tehdyistä ostoksista julkaisija saa pienen rahallisen korvauksen kauppiaalta.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla