Pikkuhiljaa on aloitettu jouluvalmistelu ja lapset tykkää kovasti askarrella näitä paperitähtiä. Hauska idea on käyttää tähtiä pakettien ja kuusenkoristeena. 

Näin se käy: Taita A4-kokoinen paperi neliöksi ja leikkaa ylimääräinen osa pois. Taita paperi tämän jälkeen kulmasta kulmaan kolmioksi. Taita kolmio uudes- taan pienemmäksi kolmioksi vielä toisen, kolmannen ja neljännen kerran, kunnes taitettu paperi on kapean kolmion muotoinen. Leikkaa kolmion ylimääräinen yläkulma pois niin, että paperin reunat menevät lyhyellä sivulla tasan. Leikkaa sen jälkeen lyhyt sivu kaltevaksi niin, että yhtenäinen alataite jää ehjäksi. Leikkaa lyhyelle sivulle ohuita hapsuja. Avaa lopuksi paperi tähdeksi.

 

Video, jonka Anni Lehto (@huvikumpu) julkaisi

Katso videon ensimmäinen osa täällä.

Katso ohje myös kolmiulotteiseen paperitähteen täällä.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla