Ystävänpäivä lähestyy ja tehtiin lasten kanssa näitä suloisia kylpypommeja lahjaksi. Kylpypommit tekee helposti soodasta ja marketeista ostettavasta sitruunahaposta. Pienet jalkakylpypommit toimii aina, vaikka ei olisikaan kotona kylpyammetta. Ystävänpäivän vaaleanpunaisiin kylpypommeihin valittiin mausteeksi vadelma ja sitruunaruoho -tee. 

Tarvitset: (Ohjeesta valmistuu n.30 pientä kylpypommia)

  • 3 dl ruokasoodaa
  • 1 dl sitruunahappoa
  • 2,5 rkl oliiviöljyä
  • 5-10 tippaa punaista elintarvikeväriä
  • 2 tl vettä
  • 1 vadelma/sitruunaruoho -teepussi 

Sekoita keskenään sooda ja sitruunahappo. Lisää joukkoon sekoittaen 3rkl oliiviöljyä ja 2 tl vettä, johon on sekoitettu punainen elintarvikeväri. Lisää massaan lopuksi pussi vadelma/sitruunaruoho-teetä. Valmiin massan tulee olla hieman muotoiltavissa, mutta murenevan tuntuista. Painele valmis massa silikoonisiin muotteihin tiiviisti ja anna kuivua mielellään seuraavaan päivään ja vähintään 3 h huoneilmassa. Irrota valmiit palat muoteista varovasti ja laita lasipurkkeihin. Koristele valmiit purkit ja lisää halutessasi myös teepussi purkkiin narulla.

Katso myös video Chai -teestä valmistettuihin kylpypommeihin. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla