Kiitos vuosi 2017- se oli ehkä yksi ikimuistoisimmista ikinä. Vuosi antoi paljon enemmän, mitä olisin ikinä uskaltanut toivoa. 

Kaiken onnen lisäksi, muutama murhekin on vuoteen mahtunut, mutta tämä pieni 2017 vuoden taistelija on onneksi sisua täynnä. Puolet vuodesta olin raskaana ja toisen puolen olen saanut oleskella vauvakuplassa koko muun perheen kanssa. Siitä kuplasta ei tahtoisi vieläkään lähteä pois, vaikka meidän vauvalla on jo kova kiire liikkeelle. 

Tahdon uskoa, että jokainen vastoinkäyminen on vain vahvistanut tätä perhettä ja tehnyt meistä rikkaampia. Tuli vastaan mitä hyvänsä, etukäteen on turha murehtia mitään. Me tanssitaan vaikka vesisateessa, juostaan vastatuuleen ja nautitaan niistä pienistä hetkistä arjessa. Aijon rakastaa jokaista hetkeä, sillä tiedän, että vuosien päästä ne hetket on vain muisto, jotka haluaisin takaisin hinnalla millä hyvänsä. 

 

 
 
 
 

Henkilön Anni Lehto (@huvikumpu) jakama julkaisu

Vastasyntyneen ensimmäinen katse, sana ja liikkumaan lähtö. Pienissä arkisissa hetkissä on elämä. Tervetuloa vuosi 2018 juuri sellaisena kuin olet. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla