Kaupallinen yhteistyö

Pienet herkkuhetket piristävät ihan tavallista arkea kummasti. Aina ei ole aikaa leipoa alusta loppuun itse, joten helposti toteutettavat herkkureseptit tulevat tarpeeseen. Ulkonäön puolesta voisi luulla, että näiden tekemiseen menee monta ainesosaa ja kauan aikaa, mutta totuus on toinen. Kinuskimousse keksien päälle on tehty kahdesta aineesta ja perhoskoriste omar -karkista. 

Fazerin uudet ja herkulliset kinuskimousse -suklaakeksit voi koristella helposti vieläkin paremmiksi. Kinuski ja omar -karkit kuuluvat omiin suosikkimakuihin ja näissä kekseissä yhdistyy lempimakuni. Nämä herkut sopivat täydellisesti myös kevään ja kesän juhliin. Koristeluun voi kinuskimoussen ja omar -karkkien lisäksi käyttää myös uuden sadon mansikoita, vadelmia ja oman pihan marjoja. 

Olen aikaisemmin tehnyt Omar -karkeista ruusuja, mutta näiden perhosten tekeminen karkeista onnistuu yhtä hyvin.  

Omar -perhoset

Kuori karamellit ja sulata mikrossa miedolla lämmöllä karkkeja noin 10 sekunttia. Kauli pehmentynyt massa ohueksi levyksi leivinpaperin päällä ja paina perhosleikkurilla kuvio. Käännä siivet ylöspäin ja anna perhosten jähmettyä jääkaapissa muutaman tunnin ajan. Näiden tekemisessä apuna käytin Heirolin perhosleikkuria.

Kinuskimousse

Omar -perhosten kanssa tein keksien päälle ihanan kinuskimoussen. Pehmeä kinuskimousse sopii erinomaisesti makunsa puolesta näiden uutuuskeksien kanssa. Tähän nopeasti valmistettavaan mousseen tarvitsee ainoastaan kuohukermaa ja fariinisokeria. Kinuskiseos kannattaa tehdä valmiiksi jo edellisenä iltana ja vatkata kuohkeaksi juuri ennen pursotusta. Käytä ehdottomasti kuohukermaa, jotta koostumuksesta tulee oikeanlainen. 

  • 2,5dl kuohukermaa
  • 2dl fariinisokeria

Keitä kerma ja fariinisokeri kattilassa kunnes seos kiehuu. Anna jäähtyä mielellään yön yli, kunnes seos on varmasti jäähtynyt. Vatkaa valmis seos sähkövatkaimella kreemiksi ja pursota keksien päälle. Lisää omar -perhoset pursotuksen päälle ja halutessasi koristele lisäksi marjoilla. 

Kauniit kinuskimousse -keksit ovat kuin pieniä leivoksia juhalpöydässä ja arjen herkkuhetkestäkin tulee astetta täydellisempi. Minkälainen on sinun herkkuhetkesi? Kannattaa käydä kertomassa siitä MeNaisten ja Fazerin kisassa. Vastaajien kesken arvotaan vierailulippuja Fazerin vierailukeskukseen tai halutessaan voi valita palkinnoksi myös tuotepaketin. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla