Kinuski, suklaa ja kinder kuuluvat omiin suosikkimakuihin ja testattiin uutta kinuskituorejuustoa tähän pääsiäisen kakkuun. Kakku on helppo valmistaa pääsiäisenä vaikka mökkiolosuhteissa, vaikka uunia ei olisikaan käytettävissä. 

Tarvitset: 

Pohja:

  • 400g Digestive
  • 1 tl kanelia
  • 150 g voita

Murskaa keksit. Sulata voi ja sekoita keksimurskaan kanelin kanssa. Painele keksipohja 24cm irtopohjavuoan pohjalle. 

  • 2 dl kerma
  • 2 dl maustettu vaniljarahka
  • 6 dl Valio kinuski tuorejuusto
  • 200 g valkosuklaata
  • 1 dl sokeria

Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää joukkoon kinuskituorejuusto ja vaniljarahka. Murskaa suklaalevy ja sekoita seokseen. Lisää sokeri ja tarkista täytteen makeus. Lisää sokeria halutessasi. Kaada täyte pohjan päälle. Koristele kakku valmiilla kinuskikastikkeella, suklaamunilla ja suklaamurskalla. Anna jähmettyä jääkaapissa muutama tunti. 

Koristelu: 

  • 3 kpl Kindereitä
  • suklaamunia
  • valmista kinuskikastiketta

Katso myös ohje valkosuklaa-mustikkakakkuun.  Katso ohje pääsiäisen pavlova kakkuun. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (14)

mestarikokki
2/14 | 

Kivan näköinen kakku. Kinderit ei vaan laktoosin vuoksi sovi meillä, joten ne täytyisi korvata.
Mieheni, joka kakut syö, ei pidä voi-keksimurupohjasta, joten pohjan teen vaikka etukäteen murotaikinasta.

ea
5/14 | 

Laitoitko siis kinuskikastikkeenkin (ja kinderit/karkit) kakun päälle ennen jääkaapissa jähmettymistä?

Jennikkä
8/14 | 

Ohjeessa ei mainita, että valkosuklaa pitäisi sulattaa. Luulisin, että tarkoitus on laittaa sulatettu suklaa mössöön ja se on myös perustelu sille että ei tarvitse liivatetta. Vai olenko väärässä?

HeidiO
14/14 | 

Kiitos! Ihana ohje ja varsinkin lasten makuun! Aivan ihanan helppo, lapsikin voi tehdä kun ei tarvitse liivatteita ja kiehuvia nesteitä. Itse olen jättänyt liivatteet jo vuosia sitten ihan maunkin takia. Ihana blogi, olen täältä muutamia ohjeita napannut ennenkin. Mukavaa kevättä :)

Elina
15/14 | 

On kyllä todella makea kakku. Itse laittaisin vain yhden purkin kinuskituorejuustoa ja kaksi maustamatonta. Ei voi tälläisenään syödä ilman huonoa oloa

Vierailija
16/14 | 

Kiitos ohjeesta! Aivan ihanan makuista, mutta hieman jäi täyte löysäksi (hyytymisaika 6h). Kun kakusta leikkasi palasen, rupesi täyte valumaan. Ensi kerralla sulatan suklaan niin tulee taatusti nätti leikkauspinta ? Vaikka siinä kyllä menettää mahtavan, valkosuklaamuruista tulevan suutuntuman.

Vierailija
17/14 | 

Nami..Aika makea kylläkin mutta hyvin maistui. Pohjaan käytin keksiä 200g silti tuli paksu. Joten 400g olisi kyllä ollut ihan liikaa.

Vierailija
22/14 | 

Äklömakea oli! Jättäisin tuon sokerin kokonaan pois, ja ehkä myös kinuskikastikkeen..

Aino Pajukangas
Liittynyt9.9.2015
23/14 | 

Ihana kakku ja kauniit kuvat taas (sulla on aina niin kauniita kuvia 😍) mutta hurjasti sokeria...

Itse tykkään raakakakuista. Oma suosikkini on tämä pääsiäiskakku: https://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/sulassa-sovussa/erilainen-paasiaisk...

Kirjoitan blogia 13-vuotiaan tyttäreni kanssa: Sulassa sovussa

Blogimme myös somessa:
Facebook Instragram Pinterest YouTube | blogit.fi | Bloglovin

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram