Puntottu lampunvarjostin on suurinta sisustusmuotia. Sellaisen tekeminen itse on melkein yhtä helppoa ja nopeaa kuin valmiin valaisimen ripustaminen kattoon. Varjostimen tekoon voit käyttää melkein mitä tahansa punottua koria. 

(ohje myös Kodin Kuvalehdessä 18/2017)

Valitse korin lisäksi mieleinen johto, ripustinsarja sekä polttimo. Esimerkiksi Ikealla ja Clas Ohlsonilla on useita värejä ja malleja. Tämän ohjeen kori ja ripustinsarja on Ikeasta. Ripustinsarjan kankainen pinta sopi mielestäni hyvin punottuun koriin. 

Tee näin: Leikkaa korin pohjan keskelle reikä johtoa varten. Pujota johto reijästä, kierrä polttimo kiinni ripustimeen, ja valaisin on valmis asennettavaksi kattoon. Muista, että yhtään isommat sähkötyöt on syytä jättää ammattilaiselle. 

Katso myös ohje itsetehtyyn pitsilampunvarjostimeen. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla